Super Hedge ::..
- magictrader
- Pasjonat
Wskaźnik łatwo się "odświeża" wystarczy poskakać przez kilka TF i już jest wszystko ok, chociaż teraz bardziej korzystam ze wskaźnika "Neutral Hedge" jednak często ich wartości się nakładają.trzycenty pisze:A jaki wynik dzisiaj na transakcjach z Overlayem?
i pytanie 2:
przeciez ten overlay skacze jak chce, jak Ty go ustawiasz Magictrader, bo jest sobie Overlay pod kursem a za moment w ogole gdzies powyzej!
a to znaczy, ze miales sprzedac, a Ty kupiles.
?
Wyniki za poniedziałek 21 lipca 2008 zamieszczam poniżej.
Łącznie wyszło +113 pipsów. Jestem ciekaw jak ta strategia zachowuje się w przypadku silnych trendów par crossowych czy to EUR/GBP czy CHF/JPY.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- magictrader
- Pasjonat
-
- Gaduła
- magictrader
- Pasjonat
Gratulacje Wojtek 1976, ładny wynik.
Nadarzyła się teraz okazja do testu pary krzyżowej. Na M5 rozjazd EU względem GU wyniósł około 30 pipsów więc mam L EU i S GU i L EG.
Gdy rozjazd będzie się powiększał dołożę w tym samym czasie pozycje na EU, GU i EG.
Dodano po 2 minutach:
Tak samo w ustawieniach oscylatora.
Dodano po 36 sekundach:
Dodano po 23 sekundach:
Dodano po 1 minutach:
coś się nie chce post normalnie edytować,
rozjazd wynosi około 20, a nie 30 pipsów.
Nadarzyła się teraz okazja do testu pary krzyżowej. Na M5 rozjazd EU względem GU wyniósł około 30 pipsów więc mam L EU i S GU i L EG.
Gdy rozjazd będzie się powiększał dołożę w tym samym czasie pozycje na EU, GU i EG.
Dodano po 2 minutach:
W ustawieniach wskaźnika zmień ustawienie "Pair Correlation" z -1 na 1.kobra11 pisze:Kiedy otwieracie pozycje? mógłby ktoś to pokazać na tym wykresie.
I kiedy zamknąć.
Dodano po 36 sekundach:
magictrader pisze:Gratulacje Wojtek 1976, ładny wynik.
Nadarzyła się teraz okazja do testu pary krzyżowej. Na M5 rozjazd EU względem GU wyniósł około 20 pipsów więc mam L EU i S GU i L EG.
Dodano po 2 minutach:
W ustawieniach wskaźnika zmień ustawienie "Pair Correlation" z -1 na 1.kobra11 pisze:Kiedy otwieracie pozycje? mógłby ktoś to pokazać na tym wykresie.
I kiedy zamknąć.
Dodano po 23 sekundach:
magictrader pisze:Gratulacje Wojtek 1976, ładny wynik.
Nadarzyła się teraz okazja do testu pary krzyżowej. Na M5 rozjazd EU względem GU wyniósł około 20 pipsów więc mam L EU i S GU i L EG.
Dodano po 2 minutach:
I kiedy zamknąć.
Dodano po 1 minutach:
coś się nie chce post normalnie edytować,
rozjazd wynosi około 20, a nie 30 pipsów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła