Ta, akurat kupiłeś, "złoty pierścionek pie...nął Bronek z wystawy..."pedro pisze: kupiłem ostatnio kolejny sygnet![]()
![]()
takicajto pisze:Ta, akurat kupiłeś, "złoty pierścionek pie...nął Bronek z wystawy..."pedro pisze: kupiłem ostatnio kolejny sygnet![]()
![]()
![]()
![]()
Tak poważnie, uważam że drobne korekty mogą wystąpic, ale ogólnie to mi wygląda na koniec korekty spadków na W1/MN i...na razie z 200usd wyżej
złoto jak i wszystko inne na świećie jest tyle warte ile ktoś chcę za to coś zapłacić , a wszystkich teoretyków zjadają na śniadanie praktycy więc nie przekreślałbym tych 999 gdyż wtedy będzie tanio i znowu znajdą się chętni do grubszego kupowania - aha należy też odróżniać spekulacje od ekonomii bo to nie zawsze idzie w parzepedro pisze:takicajto pisze:Ta, akurat kupiłeś, "złoty pierścionek pie...nął Bronek z wystawy..."pedro pisze: kupiłem ostatnio kolejny sygnet![]()
![]()
![]()
![]()
Tak poważnie, uważam że drobne korekty mogą wystąpic, ale ogólnie to mi wygląda na koniec korekty spadków na W1/MN i...na razie z 200usd wyżej![]()
http://img.bazarek.pl/49495/6339/628975 ... 86e538.jpg
lubie sygnety...
@lukpiasek: ... cały bankierski świat (banki centralne i bankstery) robią wszystko aby pobudzic inflację... inflację generuje szybkie tempo wzrostu gospodarczego (czego nie ma, bo jest sztucznie dmuchany zabiegami księgowymi) oraz koszt surowców... złoto jest surowcem, jak ropa, gaz, miedź czy pallad... jeżeli nie idzie wywołanie inflacji dodrukami, ltro'ami, gigantyczną w światowej skali produkcją gotówki i darmowymi kredytami, to podejrzewam że będzie pobudzana właśnie wzrostem cen surowców... o czym też Nowy123 pisał, ale także kilku naukowców i teoretyków ekonomii.. zjadających nas na śniadanie z naszą wiedzą
złoto jest ładne... najładniej prezentuje się na rozebranej kobiecie, ... poza tym, zawsze było, jest i będzie...... a spadek do 999 może nastąpic chyba tylko, jeżeli w ziemie walnie meteoryt, pełny surowca
![]()