DayTrading: Piątek 27.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 27.06.2014
wyglada na to ze koniec spadków na dax sie szykuje odbili od poprzednich szczytów na `9800 i zawrotka up 

co taka cisza kiedy te dane z ladów!!!
-- Dodano: 27 cze 2014, 08:52 --
-- Dodano: 27 cze 2014, 08:52 --
chciwość jest dobra

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wczoraj pisałem sell zloto 1315 sl 1320 tp 1299 i rano poszedł sl i co i złoto zaczyna znowu spadać więc nie ma użalania się nad sobą że zły broker wyciął mi sl (bo to nie prawda) tylko źle ustawiłem zlecenie (cienias ze mnie jeszcze !!) ale zaraz to poprawie i znowu wchodzę
sell stop 1315 sl 1320 tp 1299 jakieś 10% depo tak żeby były emocje a co mi tam

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ja czekam na D_P albo D_S1 i kupujelukpiasek pisze:wczoraj pisałem sell zloto 1315 sl 1320 tp 1299 i rano poszedł sl i co i złoto zaczyna znowu spadać więc nie ma użalania się nad sobą że zły broker wyciął mi sl (bo to nie prawda) tylko źle ustawiłem zlecenie (cienias ze mnie jeszcze !!) ale zaraz to poprawie i znowu wchodzę

Ostatnio zmieniony 27 cze 2014, 09:56 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a nie lepiej poczekac do hamburgerów sell po 1325 i modlitwa?lukpiasek pisze:wczoraj pisałem sell zloto 1315 sl 1320 tp 1299 i rano poszedł sl i co i złoto zaczyna znowu spadać więc nie ma użalania się nad sobą że zły broker wyciął mi sl (bo to nie prawda) tylko źle ustawiłem zlecenie (cienias ze mnie jeszcze !!) ale zaraz to poprawie i znowu wchodzę
chciwość jest dobra
a co to za czarna krecha ? ni huhu rozumiem - skąd się to wzięło?pedro pisze:ja czekam na D_P albo D_S1 i kupujelukpiasek pisze:wczoraj pisałem sell zloto 1315 sl 1320 tp 1299 i rano poszedł sl i co i złoto zaczyna znowu spadać więc nie ma użalania się nad sobą że zły broker wyciął mi sl (bo to nie prawda) tylko źle ustawiłem zlecenie (cienias ze mnie jeszcze !!) ale zaraz to poprawie i znowu wchodzę
sell stop 1315 sl 1320 tp 1299 jakieś 10% depo tak żeby były emocje a co mi tamhttps://www.tradingview.com/x/UwPWz1kA
... wyluzuj Zuza warkocze ...
flogopit2 pisze: a co to za czarna krecha ? ni huhu rozumiem - skąd się to wzięło?
czarna krecha jest kluczowa

poki co żaden korpus d1, nie zamknął się poniżej czarnej krechy, ...
jest czytelniej?

czarną kreche można by określic mianem, byczej linii trendu...

Jutro też jest dzień.
pięknie ale jak ta krecha puści to 126x z powrotempedro pisze:flogopit2 pisze: a co to za czarna krecha ? ni huhu rozumiem - skąd się to wzięło?
czarna krecha jest kluczowaz D1, https://www.tradingview.com/x/mtHj6kFR
jest czytelniej?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ok dzięki jasne. wejdz na h1 i przerusuj sobie kreski przez 3 ostatnie szczyty i 3 ostatnie dołki (sory nie chce mi sie wklejać) i taki kanał mamy trochę w dół, ładnie to pracuje, stąd też te okolice 1.3 jako wsparcie i chyba 100 zasięgów fibo gdzies tam wypadapedro pisze:flogopit2 pisze: a co to za czarna krecha ? ni huhu rozumiem - skąd się to wzięło?
czarna krecha jest kluczowaz D1, https://www.tradingview.com/x/mtHj6kFR
jest czytelniej?
... wyluzuj Zuza warkocze ...