DayTrading: Piątek 27.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 cze 2014, 00:00

Wzrost
7
35%
Bez zmian
3
15%
Spadek
10
50%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 27.06.2014

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

wy tu gadu gadu a ja jescze nic nie jadłam gapie sie cały czas na te złoto :shock: shit co to za spadek - News :569:
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

pedro pisze: kupiłem ostatnio kolejny sygnet :lol: :lol:
Ta, akurat kupiłeś, "złoty pierścionek pie...nął Bronek z wystawy..." :wink: :lol:
Tak poważnie, uważam że drobne korekty mogą wystąpic, ale ogólnie to mi wygląda na koniec korekty spadków na W1/MN i...na razie z 200usd wyżej :wink:

Krzynal89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Krzynal89 »

kabel bez wiekszej reakcji na dane...

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

cajto pisze:
Ta, akurat kupiłeś, "złoty pierścionek pie...nął Bronek z wystawy..." :wink: :lol:
Tak poważnie, uważam że drobne korekty mogą wystąpic, ale ogólnie to mi wygląda na koniec korekty spadków na W1/MN i...na razie z 200usd wyżej :wink:
taki :P

http://img.bazarek.pl/49495/6339/628975 ... 86e538.jpg

lubie sygnety :) ...

@lukpiasek: ... cały bankierski świat (banki centralne i bankstery) robią wszystko aby pobudzic inflację... inflację generuje szybkie tempo wzrostu gospodarczego (czego nie ma, bo jest sztucznie dmuchany zabiegami księgowymi) oraz koszt surowców... złoto jest surowcem, jak ropa, gaz, miedź czy pallad... jeżeli nie idzie wywołanie inflacji dodrukami, ltro'ami, gigantyczną w światowej skali produkcją gotówki i darmowymi kredytami, to podejrzewam że będzie pobudzana właśnie wzrostem cen surowców... o czym też Nowy123 pisał, ale także kilku naukowców i teoretyków ekonomii.. zjadających nas na śniadanie z naszą wiedzą ;)

złoto jest ładne... najładniej prezentuje się na rozebranej kobiecie, ... poza tym, zawsze było, jest i będzie... :) ... a spadek do 999 może nastąpic chyba tylko, jeżeli w ziemie walnie meteoryt, pełny surowca :) :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Damianssj661
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Damianssj661 »

Mi po analizie wykresu wychodzi podjazd na edku do 1.3640(50) a potem zjazd w dół do 1.3570 i jak będzie moc to niżej 1.3510(?) ale to raczej nie dziś. Kończy się drugi kwartał, finanse EU/USA jasno określone, przewidywane GDP USA Q2 na 3.0%.

Jak na platformie dukascopy ukryć zaznaczne momenty wejścia/wyjścia i linie pomiędzy nimi? Skalpuję więc mam tego mnóstwo i wykres będzie nieczytelny a chciałbym wstawić.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
cajto pisze:
taki :P

http://img.bazarek.pl/49495/6339/628975 ... 86e538.jpg

lubie sygnety :) ...

@lukpiasek: ... cały bankierski świat (banki centralne i bankstery) robią wszystko aby pobudzic inflację... inflację generuje szybkie tempo wzrostu gospodarczego (czego nie ma, bo jest sztucznie dmuchany zabiegami księgowymi) oraz koszt surowców... złoto jest surowcem, jak ropa, gaz, miedź czy pallad... jeżeli nie idzie wywołanie inflacji dodrukami, ltro'ami, gigantyczną w światowej skali produkcją gotówki i darmowymi kredytami, to podejrzewam że będzie pobudzana właśnie wzrostem cen surowców... o czym też Nowy123 pisał, ale także kilku naukowców i teoretyków ekonomii.. zjadających nas na śniadanie z naszą wiedzą ;)

złoto jest ładne... najładniej prezentuje się na rozebranej kobiecie, ... poza tym, zawsze było, jest i będzie... :) ... a spadek do 999 może nastąpic chyba tylko, jeżeli w ziemie walnie meteoryt, pełny surowca :) :564:
złoto jak i wszystko inne na świećie jest tyle warte ile ktoś chcę za to coś zapłacić , a wszystkich teoretyków zjadają na śniadanie praktycy więc nie przekreślałbym tych 999 gdyż wtedy będzie tanio i znowu znajdą się chętni do grubszego kupowania - aha należy też odróżniać spekulacje od ekonomii bo to nie zawsze idzie w parze
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Panoptic
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Panoptic »

Inflacji w Europie to nie widać ale w USA jest już spora. Oczywiście FED jej jeszcze nie ujawni. Ale wystarczy porozmawiać z jankesami to wszyscy płaczą, że ceny rosną. Najbardziej odbija się na żywności ale nie na tej chemicznej tylko prawdziwej.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

a co z afera portowa to nie sluzy wzrostom surowców
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

@pedro

aha dzisiaj jest 27czerwca , nie chcę krakać ale przypomina mi się 27 maja tego roku :D
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Maksimus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Maksimus »

pinbar na AUD. =>
Time is Money.

Zablokowany