Potrzebujesz coś profesjonalnego czy raczej darmowego ?simon000111 pisze:Czy ktoś może mi wskazać gdzie można sprawdzać wolumen? W jaki sposób zyskać takie dane bo na tradingwiev nestety nie można chyba że ja coś żle robię?
DayTrading: Czwartek 26.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
I to właśnie forex...wesoly pisze:
Według mnie to chwilowe odbicie ale z taką mocą nie widzę żeby przeszli 1.36
czary mary - obecnie 200 EMA d1 - ponowne jej macanie,
ale jak zamkniemy świecę dzienną okolice 1.3615 to ładny młotek będzie
jutro prezes banku angli przemawia , jakies przypuszczenia jak to sie ma do GBP/CHF? gora dol?
Dokładnie... cieszę się, że skończyłem handel w takim a nie innym momencie bo pewnie eske bym wrzucił następną.Bemowo1 pisze:I to właśnie forex...wesoly pisze:
Według mnie to chwilowe odbicie ale z taką mocą nie widzę żeby przeszli 1.36
czary mary - obecnie 200 EMA d1 - ponowne jej macanie,
ale jak zamkniemy świecę dzienną okolice 1.3615 to ładny młotek będzie
Dzisiaj przemawiał? O jutrze nic nie wiem?bllixu pisze:jutro prezes banku angli przemawia , jakies przypuszczenia jak to sie ma do GBP/CHF? gora dol?
-
- Stały bywalec
Bemowo na dziennych był trend wzrostowy to jak ma tam młot powstać?
-
- Pasjonat
Jak obstawiasz jutro zamknięcie EA ?lukpiasek pisze:zobaczysz e/a jutro na zamknięciu tylko nie zwariuj od pipsów o ile wytrzymasz ciśnienieSeryjny Morderca pisze:Piona... wiedziałem, że wchodzenie w L na EA w końcu się zwrócilukpiasek pisze:3670 pierwszy check point tam odpoczynek
Ale czapki z głów - ty to zauważyłeś już tydzień temu.
-
- Pasjonat
Raczej coś darmowego ( jeśli na darmowych istrumentach można sprawdzać wolumen). Dopiero zaczynam więc ograniczam koszty ;Dblacha pisze:Potrzebujesz coś profesjonalnego czy raczej darmowego ?simon000111 pisze:Czy ktoś może mi wskazać gdzie można sprawdzać wolumen? W jaki sposób zyskać takie dane bo na tradingwiev nestety nie można chyba że ja coś żle robię?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
to tutaj poszukaj co cię interesuje niestety wszystkie darmowe to raczej z 15 min opóźnieniemsimon000111 pisze:Raczej coś darmowego ( jeśli na darmowych istrumentach można sprawdzać wolumen). Dopiero zaczynam więc ograniczam koszty ;Dblacha pisze:Potrzebujesz coś profesjonalnego czy raczej darmowego ?simon000111 pisze:Czy ktoś może mi wskazać gdzie można sprawdzać wolumen? W jaki sposób zyskać takie dane bo na tradingwiev nestety nie można chyba że ja coś żle robię?
http://www.bloomberg.com/quote/SPY:US/chart
albo załóż sobie konto demo w Saxo tam też z opóźnieniem ale lepsze odświeżanie. Kiedyś jeszcze w Lmaxie można było demo założyć ale nie wiem jak teraz.
nie rozumiemDamianssj661 pisze:Bemowo na dziennych był trend wzrostowy to jak ma tam młot powstać?

i znów to samo - amerykany pędzą up a dax jak stara dupa ledwo dyga
... wyluzuj Zuza warkocze ...