DayTrading: Czwartek 26.06.2014
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
Pisząc młot masz na myśli formację swiecowa? Jeśli tak to ja jej nie mogę znalezc. Mogłbyś zaznaczyć na wykresie?
Jeśli nie to co oznacza not?
Ciekawe czy edka chca trochę podciagnac żeby się ludzie w lki wpakowali a potem wyciac czy zaczyna sie spadeczek...
Ciekawe czy edka chca trochę podciagnac żeby się ludzie w lki wpakowali a potem wyciac czy zaczyna sie spadeczek...
Takie samo 90% jak codziennie kiedy cały dzień piszesz o edku na 1.37? Jeżeli tak to daj spokój bo szkoda ludzi, którzy wejdą.lukpiasek pisze:kuwa stawiam 90% szans że złoto dziś wykolebie przynajmniej na 1299 bo to h. nie podobne jak się cackają z tym syfem
pierwszy raz użyłem znaku % nie myśl tyle życzeniowo 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

flogopit2 pisze:i znów to samo - amerykany pędzą up a dax jak stara dupa ledwo dyga
DUMP PUMP i zaraz DUMP

sell stop 1315 sl 1320 tp 1299 wygląda pod zwałe choć zawsze może się coś zmienić dlatego sl musi być
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Ja mam nie myśleć życzeniowo? To Ty wróżysz ciągle sobie 1.37 a ja nie przypominam sobie żebym jakieś życzenia tutaj wypowiadał. Ewentualnie mogłem coś na wykresie pokazać a nie rzucać pustymi słowami. Czekam aż w końcu kiedyś dojdzie do 1.37 i jaki dumny będziesz, a dojdzie to jest oczywiste tylko że takie gadki to można stosować do każdej waluty. Prędzej czy później dojdzie do poziomu na którym już była tylko kwestia ile to potrwa. Podeprzyj swoje nudne słowa czymkolwiek innym oprócz szklanej kuli.lukpiasek pisze:pierwszy raz użyłem znaku % nie myśl tyle życzeniowo
Jak na ten moment to rąbią zarówno eski jak i długie, wczoraj nie udało się pokonać 200 EMA na h4 ale (jeżeli) następne podejście będzie, to już pęknie jak balon. A jutro piątek i dawno nie było wyżynania detalu do końca notowań.Damianssj661 pisze:Pisząc młot masz na myśli formację swiecowa? Jeśli tak to ja jej nie mogę znalezc. Mogłbyś zaznaczyć na wykresie?
Zamierzam dołożyć L na 50 % fibo dzisiejszej dziennej świeczki
-
- Pasjonat
Blacha dziękówa ;P
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
kiwi, jeszcze trochę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ok w takim razie wsadziłem 250 i jazdaNowy123 pisze:flogopit2 pisze:i znów to samo - amerykany pędzą up a dax jak stara dupa ledwo dyga
DUMP PUMP i zaraz DUMP

... wyluzuj Zuza warkocze ...