a skąd wiesz że jest niski volumen gdzie na to patrzyszNowy123 pisze:uwaga na pesjow i SP500 bo podbijanke widze na malych volumenie
DayTrading: Czwartek 26.06.2014
- krzychu3_1989
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
Pedro, Ty widzisz tą formację, ja ją widzę, foreksowe miernoty tez widzą, to kto za nią zapłaci?pedro pisze:ostre rżnięcie w piątek, tak do 22, aż się broki nie pozamykająBemowo1 pisze:
jutro piątek - dzień sądu, dawno nie było ostrego rżnięcia do końca notowań...
rzeźnik, h1, https://www.tradingview.com/x/UACgLbE6/

Z jednej strony U/J wyszedł dziś dołem z trójkąta na D1 (może doleci do dolnej bandy i pociągnie za sobą G/J), z drugiej kabel nie bardzo kwapi się do spadków.
Bądź tu mądry

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Do zmiany stóp jeszcze kupa czasu więc można dmuchać bańkę. A spadki tradycyjnie po nowym roku jak co roku. A tymczasem pompujemy rower dla szatanalaranja pisze:Moim zdaniem na indeksach zaraz dojdą do wniosku, że odbicie w gospodarce, to przecież dobra informacja i jak zwykle wrócą do wzrostów. Czekałem od kilku dni na korektę (niestety we wt. zamknąłem S), ale co najmniej w rejon 1930 (kontrakty na SP500), a pewnie już należało kupować.

widzi ktoś opcje spadkową na zlocie ? zasięg 1290-95 ?
edek edek pokaż rogi dam ci detal na .....pożarcie
edek edek pokaż rogi dam ci detal na .....pożarcie

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

i bankstera juz oslaba USD d o EDKa hahah tylko UE sie zamknelo
SP500
wg Mnie odbicie do 50% FIbo i dalej spadki do 1930.
Pozycja zabezpieczona na BE, chyba po takiej akcji i pokazie sił nie pokuszą się na wyjście na nowe szczyty bo się załamie!!
wg Mnie odbicie do 50% FIbo i dalej spadki do 1930.
Pozycja zabezpieczona na BE, chyba po takiej akcji i pokazie sił nie pokuszą się na wyjście na nowe szczyty bo się załamie!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
akcja jak pzed wczoraj 

3670 pierwszy check point tam odpoczynek
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

lukpiasek pisze:3670 pierwszy check point tam odpoczynek

-
- Pasjonat
Piona... wiedziałem, że wchodzenie w L na EA w końcu się zwrócilukpiasek pisze:3670 pierwszy check point tam odpoczynek

Ale czapki z głów - ty to zauważyłeś już tydzień temu.