Też eleczki. Edzio ruszył może zakończy powyżej 1.36Bemowo1 pisze:A ja po same jaja w L - więc przynajmniej kasa zostanie w krajuwesoly pisze: Siedzę po uszy w s więc dla mnie lepiej żeby zamknął się poniżej. Dobrze myślę?:)
DayTrading: Piątek 20.06.2014
Re: Odp: DayTrading: Piątek 20.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 20.06.2014
Witam. Do 1,36 brakuje 6 pipsów. Czy ten poziom ma znaczenie? Przejechany był bez żadnych oporów. Myślę, że kluczową rolę odgrywa 1,35. Narazie edek dbił od LT, ale fundamenty w średnim terminie stoją za dolarem. Za miesiąc FED znowu obniży skup o 10mld. A Mario nie zrobi nic ze stopami. I powoli wrócimy do 1,3, 1.25.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2014, 20:35 przez FxTag, łącznie zmieniany 1 raz.
rynek PLN coraz ciekawszy
znowu ścianą okazuje sie granica konsolidacji 3,00 - 3,08 , spodziewam się silnego ruchu w dół w razie uspokojenia się sytuacji "politycznej" w Polsce i poprawy nastrojów w krajach EM. ale w innym razie wybicie i 3,11, może nawet test szczytów na 3,1580.
znowu ścianą okazuje sie granica konsolidacji 3,00 - 3,08 , spodziewam się silnego ruchu w dół w razie uspokojenia się sytuacji "politycznej" w Polsce i poprawy nastrojów w krajach EM. ale w innym razie wybicie i 3,11, może nawet test szczytów na 3,1580.
Swing
Ciekawe ile Belka puścił w obieg po cichu?koks pisze:rynek PLN coraz ciekawszy
Pomimo, że mu brakuje ja widzę up. Kieruje się wolumenem i widzę za nami fajną akumulację, czas to sprzedaćFxTag pisze:Witam. Do 1,36 brakuje 6 pipsów. Czy ten poziom ma znaczenie? Przejechany był bez żadnych oporów. Myślę, że kluczową rolę odgrywa 1,35. Narazie edek dbił od LT, ale fundamenty w średnim terminie stoją za dolarem. Za miesiąc FED znowu obniży skup o 10mld. A Mario nie zrobi nic ze stopami. I powoli wrócimy do 1,3, 1.25.

Jak zgarniesz moja kasę liczę na dobrą flaszke:DBemowo1 pisze:A ja po same jaja w L - więc przynajmniej kasa zostanie w krajuwesoly pisze: Siedzę po uszy w s więc dla mnie lepiej żeby zamknął się poniżej. Dobrze myślę?:)
Umiesz liczyć? - licz na siebiewesoly pisze: Jak zgarniesz moja kasę liczę na dobrą flaszke:D

bez przesadyFxTag pisze:Ciekawe ile Belka puścił w obieg po cichu?koks pisze:rynek PLN coraz ciekawszy

obserwujcie politykę i ogólnie tego typu wydarzenia, bo to może być czynnik decydujący jeśli chodzi o rozwiązanie bo zasadniczo są dwa rozwiązania:
a) kontynuacja wzrostów przez destabilizację
b) odbicie od bandy 3,07 i jazda w kierunku środka a może i dolnej bandy 3.
lukpiasek, zmieniło się Twoje podejście wobec EUR/USD i USD/PLN do końca czerwca?
Swing
Wszystko jest możliwe i pewnie masz rację, ale patrząc na świece dzienne, to dzisiejsza świeca zamknęła się niżej, niż się otworzyła, nie zrobiła nowego szczytu, za to pokonała wsparcie świecy wczorajszej. Co prawda nowy tydzień często zmienia trend, jednak byłbym ostrożny z longami. A wolumen w piątek wieczorem to żart:)zakopiec pisze:Pomimo, że mu brakuje ja widzę up. Kieruje się wolumenem i widzę za nami fajną akumulację, czas to sprzedaćFxTag pisze:Witam. Do 1,36 brakuje 6 pipsów. Czy ten poziom ma znaczenie? Przejechany był bez żadnych oporów. Myślę, że kluczową rolę odgrywa 1,35. Narazie edek dbił od LT, ale fundamenty w średnim terminie stoją za dolarem. Za miesiąc FED znowu obniży skup o 10mld. A Mario nie zrobi nic ze stopami. I powoli wrócimy do 1,3, 1.25.
- harymilloki
- Maniak
Witam moi mili forexowi maniacy
Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym

Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"