DayTrading: Piątek 20.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 cze 2014, 00:00

Wzrost
10
53%
Bez zmian
3
16%
Spadek
6
32%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
sommerfeld
Bywalec
Bywalec

Re: Odp: DayTrading: Piątek 20.06.2014

Nieprzeczytany post autor: sommerfeld »

highend pisze: Wypłacaj kasę i zrób przerwę nawet z tydzień. Bo jest duża szansa, że to przep****lisz.
:) Tak działa euforia.

Mi się marzy takie 5 lot na złotku i skok ceny jak teraz był. Ze 100 tysięcy wpada wtedy :564:
Dobrze prawisz, wypłacaj chociaż część DavidFx.

Swego czasu miałem 3 tyg dobrej passy i zarazem całkowitego odejścia od systemu/rozmiarów pozycji, z 300 dolców na mikrolotach zrobiło się nagle ponad 5 000$. Nie mogłem się nacieszyć, endless happiness. Zgadnijcie jak długo to trwało? Po następnym tygodniu nie było niczego. Totalna załamka, jednak nauczyłem się wtedy pokory do rynku i respektowania założeń systemu.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014, 23:09 przez sommerfeld, łącznie zmieniany 1 raz.
"The stock market is never obvious. It is designed to fool most of the people, most of the time."
J. Livermore

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 20.06.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

Ale mam babola na mforexie, screen poniżej (z ipada) - otwarte mam trzy pozycje jak widać, jedna na zysku, dwie na stracie. Ale najlepsza jest SUMA..... czy ktoś ma mforex i też takie jaja? Market na surowce zamknięty póki co - ale czemu tak jest? :)
Bo zaraz zlecę wypłatę całego konta, a niech się potem mbank martwi :D :D :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

highend pisze:Ale mam babola na mforexie, screen poniżej (z ipada) - otwarte mam trzy pozycje jak widać, jedna na zysku, dwie na stracie. Ale najlepsza jest SUMA..... czy ktoś ma mforex i też takie jaja? Market na surowce zamknięty póki co - ale czemu tak jest? :)
hahahaha :mrgreen: :mrgreen:

łapiesz noże na cornie ? :)
Swing

zakopiec
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zakopiec »

highend pisze:Ale mam babola na mforexie, screen poniżej (z ipada) - otwarte mam trzy pozycje jak widać, jedna na zysku, dwie na stracie. Ale najlepsza jest SUMA..... czy ktoś ma mforex i też takie jaja? Market na surowce zamknięty póki co - ale czemu tak jest? :)
kilka razy tak mialem na mt4, ale po zalogowaniu do panelu tego nie bylo. webtrader pokazywal inne, rzeczywiste wartosci.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

to są malutkie pozycje po 0.10 do 0.20 lota, czy łapię noże - nie wiem, jest na zysku więc spoko :)
co do platformy identycznie jest na ipadzie i tak samo na MT4 na kompie. Webtradera zaraz sprawdze ;)

edit: na webtrader mam to samo - equity wyższe o kwotę z sumy (balance) ze screna. LOL.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

[quote="highend"]to są malutkie pozycje po 0.10 do 0.20 lota, czy łapię noże - nie wiem, jest na zysku więc spoko :)
co do platformy identycznie jest na ipadzie i tak samo na MT4 na kompie. Webtradera zaraz sprawdze ;)

edit: na webtrader mam to samo - equity wyższe o kwotę z sumy (balance) ze screna. LOL.[/quote

Czasem tak jest na mobilnych , bez obaw nie wypłacisz tego . Sprawdź na kompie to będzie ok . A swoją drogą na mforex nie tych rolnych bo spredy kosmiczne . Ale waluty super

Zablokowany