DayTrading: Piątek 20.06.2014
Re: DayTrading: Piątek 20.06.2014
Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen 
Sorki ale musialem sie pochwalic

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 20.06.2014
spontfx oto chodzi trzeba pokazywac dobre trejdy na pokrzepienie braci w okopach ze mozna zwyciezycspontfx pisze:Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Powiem Tobie ze zwyciezylem i to bardzo bardzo mocnoDavidFx pisze:spontfx oto chodzi trzeba pokazywac dobre trejdy na pokrzepienie braci w okopach ze mozna zwyciezycspontfx pisze:Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen
Do tej pory nie moge dojsc do siebie

Panowie i Panie nie poddawac sie

jak dostane sie do mt4 zobacze co w tej parce piszczyelwis pisze:DavidFx pisze:https://charts.mql5.com/5/32/xauusd-h4- ... rvices.png mozliwe? mozliwe
-- Dodano: 22 cze 2014, 06:25 --
https://charts.mql5.com/5/32/xauusd-h4- ... ices-2.png
Witam a jak widzisz CADJPY , była laga do góry i co teraz nastąpi ? przebije czy zawruci
https://charts.mql5.com/5/33/cadjpy-arm ... kets-4.png

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
spontfx pisze:Powiem Tobie ze zwyciezylem i to bardzo bardzo mocnoDavidFx pisze:spontfx oto chodzi trzeba pokazywac dobre trejdy na pokrzepienie braci w okopach ze mozna zwyciezycspontfx pisze:Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen
Do tej pory nie moge dojsc do siebie![]()
![]()
Panowie i Panie nie poddawac sie
gratulacje!
miałem tak kilkukrotnie i najciekawsze jest to, że wydawałoby się, że to takie OK, ale napięcie jest spore... świadomość kasy etc... zdarzało mi się na euforii kontynuować agresywnie trading i oddawać część lub całość zysku... także doświadczenie pokazało, że po najlepiej schłodzić głowę i zrobić sobie 1-2 dni przerwy zawsze gdy się pojawiają emocje (nadzwyczajna strata lub zysk).
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- LarryGoldberg
- Gaduła
gratki za trade , wytrwales zuchuspontfx pisze:Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen

co prawda to prawda.homar pisze:
gratulacje!
miałem tak kilkukrotnie i najciekawsze jest to, że wydawałoby się, że to takie OK, ale napięcie jest spore... świadomość kasy etc... zdarzało mi się na euforii kontynuować agresywnie trading i oddawać część lub całość zysku... także doświadczenie pokazało, że po najlepiej schłodzić głowę i zrobić sobie 1-2 dni przerwy zawsze gdy się pojawiają emocje (nadzwyczajna strata lub zysk).
ja zanotował♠em strate na złotku, nie ma reguły, czasem cena uderzy w sl po czym odwroci i idzie zgodnie z kierunkiem, teraz gdybym nie postawil sl bylby mc.
mogłem się przestawic na l ale latwo powiedziec po fakcie.
kilka dni przerwy i od jutra zaczynamy od nowa.
- helpfinance
- Stały bywalec
Ja już to przerobiłem wiele razy. Po takim wywaleniu sl należy zwyczajnie jeszcze raz się dosiąść bo tu gdzie wyrzucają to przeważnie jest zwrot ,mnie z longów wywalali dwa razy na dołku po 1241 , na złocie jest raczej regułą ,że czyszczą przed zwrotem sl bo pejsaci widza w systemach gdzie te sl są i na nich żerują , kolejną rzeczą jest właściwe postawienie sl , należy szczególnie uważać przy korektach płaskich występujących najczęściej jako fale czwarte rzadziej jako drugie , bo wywalają nieraz na obie strony po kilka razy , na złocie najczęściej stosuję stoplosy na 3-4 pkt jak gram na korekty lub na 6-7 jak na impulsy , jak nie posługujesz się teorią fal to spróbuj sobie wyobrazić jaki najbardziej chamski numer mogą zrobić przed zasadniczym ruchem bo taki przeważnie robią żeby się pożywić na sl , przeważnie pretekstem są jakieś dane najczęściej ze stanów lub brak płynności np koło północy albo w jakieś dni świąteczne jak mało ludzi handluje . Należy jednak je stawiać bo jak się grubo pomylisz na 15,20 pkt to stracisz cały depozyt .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lepiej nie grać niż stracić.
dlatego większość i tak rozumie nowego 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem