koks pisze:Od jutra dalsza jazda na złotym? Nowe opory do przejscia![]()
dodatkowe wsparcie dla scenariusza osłabiającego pln,Nowy123 pisze:koks pisze:Od jutra dalsza jazda na złotym? Nowe opory do przejscia![]()
dokladnie jedziemy dalej z ZLOTOWKA![]()
![]()
luka pojawia się w momencie kiedy wykresy zaczynają być na nowo "malowane" , różnie, zalezy od brokera ale to są późne godziny wieczorne w niedzielę (jeżeli chodzi o waluty), luki na GPW to zdaje się widać na otwarciu na FW o 8:45 (?) a potwierdzone o 9:00 na starcie wigów.dobryfxplayer pisze:Czy ktoś może mi odpowiedzie na pytanie na temat luki cenowej (tej weekendowej)? Luka pojawia się odrazu w momencie otwarcia rynku na danej parze walutowej czy może po paru minutach czy godzinach? czy może po otwarciu danej giełdy np. GPW? GPW o 7:00 czy 8:00?
koks pisze:luka pojawia się w momencie kiedy wykresy zaczynają być na nowo "malowane" , różnie, zalezy od brokera ale to są późne godziny wieczorne w niedzielę (jeżeli chodzi o waluty), luki na GPW to zdaje się widać na otwarciu na FW o 8:45 (?) a potwierdzone o 9:00 na starcie wigów.dobryfxplayer pisze:Czy ktoś może mi odpowiedzie na pytanie na temat luki cenowej (tej weekendowej)? Luka pojawia się odrazu w momencie otwarcia rynku na danej parze walutowej czy może po paru minutach czy godzinach? czy może po otwarciu danej giełdy np. GPW? GPW o 7:00 czy 8:00?
Wypłacaj kasę i zrób przerwę nawet z tydzień. Bo jest duża szansa, że to przep****lisz.spontfx pisze:Powiem Tobie ze zwyciezylem i to bardzo bardzo mocnoDavidFx pisze:spontfx oto chodzi trzeba pokazywac dobre trejdy na pokrzepienie braci w okopach ze mozna zwyciezycspontfx pisze:Ten strzal pozwoli mi spelnic jedno z moich marzen
Sorki ale musialem sie pochwalic
Do tej pory nie moge dojsc do siebie![]()
![]()
Panowie i Panie nie poddawac sie