harymilloki pisze:Witam moi mili forexowi maniacy![]()
Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym
Jakim lewarem grasz na złocie?
harymilloki pisze:Witam moi mili forexowi maniacy![]()
Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym
nie tylko Tyharymilloki pisze:Witam moi mili forexowi maniacy![]()
Jak widzisz wheat?highend pisze:Hary dziś było całkiem spoko, spróbowałem nowych surowców - są na myfxbook (corn, cotton, wheat) - miedź zamknąłem jak była na maxie - pozwolę sobie otworzyć znowu jak nieco opadnie. No chyba, że będzie parcie jak na złocie to peszek, bo spread duży.
Co do taktyki gry - nie lepiej wyczekać moment? Jak np. założyłeś podwójne dno na złocie - to nie lepiej było przeczekać na to dno (które póki co nie nadeszło) niż walić eSkami i tracić? To taka moja drobna uwaga.... Mnie już też tak nieraz przewiozło i teraz wolę wyczekać na sygnał niż iść w zaparte. Choć na forexie trzymanie się swojego raczej w dłuższej perspektywie popłacaNajgorzej zmieniać zdanie w połowie. No chyba, ze jak ktoś jest mistrzem i wie, kiedy zmienić to zdanie - ale to już wyższa szkoła jazdy (daleko mi do niej póki co)
Tekst pogrubiony to esencja spekulacjihighend pisze:Hary dziś było całkiem spoko, spróbowałem nowych surowców - są na myfxbook (corn, cotton, wheat) - miedź zamknąłem jak była na maxie - pozwolę sobie otworzyć znowu jak nieco opadnie. No chyba, że będzie parcie jak na złocie to peszek, bo spread duży.
Co do taktyki gry - nie lepiej wyczekać moment? Jak np. założyłeś podwójne dno na złocie - to nie lepiej było przeczekać na to dno (które póki co nie nadeszło) niż walić eSkami i tracić? To taka moja drobna uwaga.... Mnie już też tak nieraz przewiozło i teraz wolę wyczekać na sygnał niż iść w zaparte. Choć na forexie trzymanie się swojego raczej w dłuższej perspektywie popłacaNajgorzej zmieniać zdanie w połowie. No chyba, ze jak ktoś jest mistrzem i wie, kiedy zmienić to zdanie - ale to już wyższa szkoła jazdy (daleko mi do niej póki co)
Typowy polak...Bemowo1 pisze:Umiesz liczyć? - licz na siebiewesoly pisze: Jak zgarniesz moja kasę liczę na dobrą flaszke:D
Oby ostatnie i wreszcie przetestował dół...simon000111 pisze:Edek ma kolejne podejście