DayTrading: Piątek 20.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 cze 2014, 00:00

Wzrost
10
53%
Bez zmian
3
16%
Spadek
6
32%

Liczba głosów: 19

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 20.06.2014

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

harymilloki pisze:Witam moi mili forexowi maniacy :)

Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym :)

Jakim lewarem grasz na złocie?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Hary dziś było całkiem spoko, spróbowałem nowych surowców - są na myfxbook (corn, cotton, wheat) - miedź zamknąłem jak była na maxie - pozwolę sobie otworzyć znowu jak nieco opadnie. No chyba, że będzie parcie jak na złocie to peszek, bo spread duży.

Co do taktyki gry - nie lepiej wyczekać moment? Jak np. założyłeś podwójne dno na złocie - to nie lepiej było przeczekać na to dno (które póki co nie nadeszło) niż walić eSkami i tracić? To taka moja drobna uwaga.... Mnie już też tak nieraz przewiozło i teraz wolę wyczekać na sygnał niż iść w zaparte. Choć na forexie trzymanie się swojego raczej w dłuższej perspektywie popłaca :) Najgorzej zmieniać zdanie w połowie. No chyba, ze jak ktoś jest mistrzem i wie, kiedy zmienić to zdanie - ale to już wyższa szkoła jazdy (daleko mi do niej póki co)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

flogopit2
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: flogopit2 »

harymilloki pisze:Witam moi mili forexowi maniacy :)

Jak tam ? Kto dzisiaj poległ ? Tak jak ja wczoraj na złocie moim pięknym świecącym :)
nie tylko Ty :) jak dzieciak dałem się wpuścić w to cholerne złoto ... ogólnie ram tylko na futersach, ale nie cza raz jeszcze umoczyć na złocie hehe ... ehhh zachłanność ... cały urobek miesiąca poszedł w asshol...
... wyluzuj Zuza warkocze ...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Lubie złoto ... :) Choć ostatnio mnie w jajko nieźle zrobiło :) Jeszcze z nim powalczę ale sądzę że nie ma co już szukać jakiś spektakularnych spadków ... Teraz czekam na LLLLLLL tylko gdzieś niżej niż teraz się znajduje :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

highend pisze:Hary dziś było całkiem spoko, spróbowałem nowych surowców - są na myfxbook (corn, cotton, wheat) - miedź zamknąłem jak była na maxie - pozwolę sobie otworzyć znowu jak nieco opadnie. No chyba, że będzie parcie jak na złocie to peszek, bo spread duży.

Co do taktyki gry - nie lepiej wyczekać moment? Jak np. założyłeś podwójne dno na złocie - to nie lepiej było przeczekać na to dno (które póki co nie nadeszło) niż walić eSkami i tracić? To taka moja drobna uwaga.... Mnie już też tak nieraz przewiozło i teraz wolę wyczekać na sygnał niż iść w zaparte. Choć na forexie trzymanie się swojego raczej w dłuższej perspektywie popłaca :) Najgorzej zmieniać zdanie w połowie. No chyba, ze jak ktoś jest mistrzem i wie, kiedy zmienić to zdanie - ale to już wyższa szkoła jazdy (daleko mi do niej póki co)
Jak widzisz wheat?

Warto szukać L w okolicach 584?

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

highend pisze:Hary dziś było całkiem spoko, spróbowałem nowych surowców - są na myfxbook (corn, cotton, wheat) - miedź zamknąłem jak była na maxie - pozwolę sobie otworzyć znowu jak nieco opadnie. No chyba, że będzie parcie jak na złocie to peszek, bo spread duży.

Tekst pogrubiony to esencja spekulacji :) Jedna z zasad którą złamałem :) Ale nauczki są najlepsze , a te najbardziej bolesne zawsze mnie wiele uczą :) Przyznaje się bez tortur:) Jutro idę na weselicho to wypije wasze zdrówko :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 20.06.2014

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

Bemowo1 pisze:
wesoly pisze: Jak zgarniesz moja kasę liczę na dobrą flaszke:D
Umiesz liczyć? - licz na siebie :mrgreen:
Typowy polak... :lol:

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Edek ma kolejne podejście :D
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

simon000111 pisze:Edek ma kolejne podejście :D
Oby ostatnie i wreszcie przetestował dół...

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Ma szanse :D ale znaczenie mogą mieć też wydarzenia w weekend.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Zablokowany