a co może być większego?Nowy123 pisze:najlepsze to ze juz czytam ze na PLN to tylko korektaa ja mysle ze sie cos kroi wiekszego
co moze byc wyjscie z trojkata nastepny toper koniec drukowania 2014 podnoszenie stop % w USA wyprzedzanie czy to obnizka STOP w PLkoks pisze:a co może być większego?Nowy123 pisze:najlepsze to ze juz czytam ze na PLN to tylko korektaa ja mysle ze sie cos kroi wiekszego
na razie usd/pln jedzie głównie na paliwie spadku eur/usd, ale eur/pln zaczyna pomagać
Przecież ten kanał jeszcze nieukształtowany, poza tym IMO realizujemy dołem zasięg wybitego trójkątaatlanticos pisze:u mnie kabel na h4 wygląda jak poniżej... dla alternatywnych oznaczeń dopiero wyjście dołem z brązowego kanału będzie sygnałem na S
https://www.tradingview.com/x/PLbtg4oZ
Ja tam juz jade ws dolnej bandy zielonego... ten brazowy wyglada jak gow... w trawieatlanticos pisze:dopiero wyjście dołem z brązowego kanału
Nie dość, że grasz AT na Aussim to jeszcze rysujesz linie i sugerujesz się wybiciami świec jeszcze nie zamkniętych. Poczekaj na 24.00. Poza tym na Aussim ta "flaga" nie ma żadnego znaczenia w kontekście tego TF'u no i ostatnia rzecz.... to nie jest flaga.cajto pisze:Aussie H1 gwiazdka na dobranoc bykom? Czyżby wyjście z flagi to fake?