DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Panowie od okolo godz niemoge wejsc na moje konto w xtb ktos wie dlaczego?
Nigdy się nie poddawaj, a nigdy nie upadniesz...
- Loose_wawa
- Gaduła
Dawac te spadki na indeksach:)blacha pisze:Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.

ja nie mam problemu...Nowy9 pisze:Panowie od okolo godz niemoge wejsc na moje konto w xtb ktos wie dlaczego?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
te spadki na indexach to nie jest troche zaklinanie rzeczywistosci? jesli to nie jest trend wzrostowy to jaki??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.