DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 cze 2014, 00:00

Wzrost
8
42%
Bez zmian
4
21%
Spadek
7
37%

Liczba głosów: 19

Nowy9
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy9 »

Panowie od okolo godz niemoge wejsc na moje konto w xtb ktos wie dlaczego?
Nigdy się nie poddawaj, a nigdy nie upadniesz...

Awatar użytkownika
Loose_wawa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Loose_wawa »

blacha pisze:Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.
Dawac te spadki na indeksach:) :D :D a tak mowiac serio moga one jeszcze nizle podciagnac zanim dojdzie do realizacji zyskow

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Nowy9 pisze:Panowie od okolo godz niemoge wejsc na moje konto w xtb ktos wie dlaczego?
ja nie mam problemu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

te spadki na indexach to nie jest troche zaklinanie rzeczywistosci? jesli to nie jest trend wzrostowy to jaki??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany