DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 cze 2014, 00:00

Wzrost
8
42%
Bez zmian
4
21%
Spadek
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

:wink:

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:to teraz by się przydało żeby ktoś sprzedał kilkadziesiąt albo tysięcy kontraktów fut. na złotku i pyk zwałka na 10-20$ :mrgreen: ;)
Pomimo iż ceny złota w ciągu ostatnich dwóch dni lekko odbiły, długoterminowi inwestorzy w funduszach ETF pozbywają się kruszcu. Przy takim zachowaniu tych inwestorów (głównie największe fundusze) trudno oczekiwać by odbicie cen złota trwało bardzo długo, albowiem mogą oni je bardzo szybko wykorzystać do wyjścia z rynku przy lepszych cenach.
fak to jak dziś nie bedzie zwałki to jutro podjazd do 1274-76 możliwy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
pakubiu
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Nieprzeczytany post autor: pakubiu »

a ja wlasnie odpalilam s przed danymi:cry:

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

pakubiu pisze:a ja wlasnie odpalilam s przed danymi:cry:

Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Jakie dane? Bo cos chyba przegapilem....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

ByQ pisze:
cajto pisze:
ByQ pisze:Kangur - konsola w obrębie 0.9350 - 0.9380 i w ciągu 1-2 dni wybicie w okolice 0.94, potem 0.945 na kokalny top. Jak ktoś myśli o spadkach na audach i osłabieniu tej waluty niech się palnie w łeb i to szybko.
Czemu nie ma "tłustej L" na Aussie w twoim dzienniku?

Czekam az bedziemy 30 pipsow nizej na uformowanie spodka lub 30 wyzej na uformowanie kopuly i odbicie od rejonu popytu i wtedy kupuje audy na nowo. Obecnie jestesmy w takim rejonie ze kupno nie mialoby wiekszego sensu bo krotkoterminowo korekta sie jednak jakas nalezy.... co do mojego dziennika to tam zamieszczam tylko wejscia ze specjalnie otwartego konta celem przetestowania nowej techniki i zamieszczam tam tylko wpisy dotyczace wymagan okreslonyvh w 1 poscie. Wracajac jeszcze do audow.... kangura co prawda nie mam juz ale za to trzymam ea od 1.4730 z zasiegiem do 1.3976. Pisalem o tym kikka razy i kilka razy podawalem projekcje. Mysle ze do czasu zaktualizowania swoich celow nie ma sensu sie powtarzac i wklejac tego samego 10 razy....
a już myślałem że ea przehanlowałes 20 razy w jedną i 10 w druga strone.......
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

luxtorpeda pisze:Ta informacja jest kłamstwem. Pomijając to, ciekawy jestem, skąd autor czerpie takie informacje (zakładam, że to nie Ty).
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blacha »

Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.
Obrazek

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

10:30
Wlk. Brytania
Stopa bezrobocia

będzie się działo :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Na indeksach hossa, ale pary jenowe tego nie potwierdzają.
The only way is up

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

blacha pisze:Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.

http://pulsinwestora.pb.pl/3726196,5112 ... ykres-dnia

-- Dodano: wt 10-06-2014, 23:11 --
TsunamiPL pisze:Na indeksach hossa, ale pary jenowe tego nie potwierdzają.
http://www.zerohedge.com/sites/default/ ... 0_EOD7.png

Zablokowany