DayTrading: Wtorek 10.06.2014
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
fak to jak dziś nie bedzie zwałki to jutro podjazd do 1274-76 możliwyCiapul pisze:Pomimo iż ceny złota w ciągu ostatnich dwóch dni lekko odbiły, długoterminowi inwestorzy w funduszach ETF pozbywają się kruszcu. Przy takim zachowaniu tych inwestorów (głównie największe fundusze) trudno oczekiwać by odbicie cen złota trwało bardzo długo, albowiem mogą oni je bardzo szybko wykorzystać do wyjścia z rynku przy lepszych cenach.lukpiasek pisze:to teraz by się przydało żeby ktoś sprzedał kilkadziesiąt albo tysięcy kontraktów fut. na złotku i pyk zwałka na 10-20$![]()
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
a ja wlasnie odpalilam s przed danymi
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
Re: Odp: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Jakie dane? Bo cos chyba przegapilem....pakubiu pisze:a ja wlasnie odpalilam s przed danymi
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
a już myślałem że ea przehanlowałes 20 razy w jedną i 10 w druga strone.......ByQ pisze:cajto pisze:Czemu nie ma "tłustej L" na Aussie w twoim dzienniku?ByQ pisze:Kangur - konsola w obrębie 0.9350 - 0.9380 i w ciągu 1-2 dni wybicie w okolice 0.94, potem 0.945 na kokalny top. Jak ktoś myśli o spadkach na audach i osłabieniu tej waluty niech się palnie w łeb i to szybko.
Czekam az bedziemy 30 pipsow nizej na uformowanie spodka lub 30 wyzej na uformowanie kopuly i odbicie od rejonu popytu i wtedy kupuje audy na nowo. Obecnie jestesmy w takim rejonie ze kupno nie mialoby wiekszego sensu bo krotkoterminowo korekta sie jednak jakas nalezy.... co do mojego dziennika to tam zamieszczam tylko wejscia ze specjalnie otwartego konta celem przetestowania nowej techniki i zamieszczam tam tylko wpisy dotyczace wymagan okreslonyvh w 1 poscie. Wracajac jeszcze do audow.... kangura co prawda nie mam juz ale za to trzymam ea od 1.4730 z zasiegiem do 1.3976. Pisalem o tym kikka razy i kilka razy podawalem projekcje. Mysle ze do czasu zaktualizowania swoich celow nie ma sensu sie powtarzac i wklejac tego samego 10 razy....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
luxtorpeda pisze:Ta informacja jest kłamstwem. Pomijając to, ciekawy jestem, skąd autor czerpie takie informacje (zakładam, że to nie Ty).
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.
10:30
Wlk. Brytania
Stopa bezrobocia
będzie się działo
Wlk. Brytania
Stopa bezrobocia
będzie się działo

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Na indeksach hossa, ale pary jenowe tego nie potwierdzają.
The only way is up
blacha pisze:Złoto raczej będzie zyskiwać w związku z pogłoskami o dużej korekcie na indeksach amerykańskich. A a może nastąpić w każdej chwili zawłaszcza ze okoliczności są dość sprzyjające. Większość inwestorów już powoli wypatruje wakacji co pociągnie ze sobą realizację zysków. DB i Bloomberg podali do wiadomości że ryzyko spadków jest duże i prawdopodobne. VIX jest na bardzo niskim poziomie, SPDR S&P 500 nieznacznie poniżej czerwonego poziomu. DOW nieznacznie poniżej bariery psychologicznej. Więc jesteśmy najprawdopodobniej krok od wielkich spadków. Do końca tygodnia raczej spodziewałbym się trendu horyzontalnego na indeksach a w przyszłym tygodniu znacznej korekty. Więc kupowanie długich jest raczej nie wskazane a na długich już otwartych warto ustawić rozsądny SL.
http://pulsinwestora.pb.pl/3726196,5112 ... ykres-dnia
-- Dodano: wt 10-06-2014, 23:11 --
http://www.zerohedge.com/sites/default/ ... 0_EOD7.pngTsunamiPL pisze:Na indeksach hossa, ale pary jenowe tego nie potwierdzają.