Na zasięgu z trójkąta powinni tam docykać i dalej łamać kolejno napotkane wsparcia, 1.6660 docelowo.turboburbo pisze:Ale do niego jeszcze kawał drogi
Nie byłbym taki pewny czy warto brać teraz L... Mają jeszcze trochę miejsca żeby spaść.luxtorpeda pisze:No i spadki na EUR/USD wyczerpane, ostatnia szansa na tanie zakupy.
Ja oczywiście jestem za, chętnie dołożę sobie jeszcze jakaś SCiapul pisze:dopiero mineły 3 godziny od południa i masz już ponad 40 p.turboburbo pisze:Ale do niego jeszcze kawał drogi
a wtedy nic sie nie działo... a tymczasem o 16 masz opcje, 17 fixing i jeszcze zamkniecie europy.... 40 p o tej porze na G/U to może jedna M15 zrobic...
jak to pewien futrzasty forumowicz swego czasu mawiał - "kabel nie pier... sie w tańcu"
-- Dodano: wt 10-06-2014, 15:27 --
zwłaszcza że E/U M15 chorągiewke rysuje wiec mu sie moze na liczniku jeszcze dzisiaj 1,34XX pokazac
Cieszę się, że poruszasz wątek Daxa. Ja też na nim handluję i widzę korektę.Loose_wawa pisze:DAX// pewnie niektórzy z was mnie znienawidzą za ciągłą dyskusję na temat tego indeksu ale jak puki co handluję tylko na nim.
Moja koncepcja z FIBO
Gdzie w takim razie planujesz kupić?wesoly pisze:Nie byłbym taki pewny czy warto brać teraz L... Mają jeszcze trochę miejsca żeby spaść.luxtorpeda pisze:No i spadki na EUR/USD wyczerpane, ostatnia szansa na tanie zakupy.
powodzenialuxtorpeda pisze:No i spadki na EUR/USD wyczerpane, ostatnia szansa na tanie zakupy.
Dlaczego wątpisz we wzrosty.... ??? Ja jestem ciągle za L do poziomu 1,41 -1,42Ciapul pisze:powodzenialuxtorpeda pisze:No i spadki na EUR/USD wyczerpane, ostatnia szansa na tanie zakupy.
Osobiście spokojnie czekam do 1.674/1.672/1.67luxtorpeda pisze:Gdzie w takim razie planujesz kupić?wesoly pisze:Nie byłbym taki pewny czy warto brać teraz L... Mają jeszcze trochę miejsca żeby spaść.luxtorpeda pisze:No i spadki na EUR/USD wyczerpane, ostatnia szansa na tanie zakupy.
pisałem wczoraj...harymilloki pisze:Dlaczego wątpisz we wzrosty.... ??? Ja jestem ciągle za L do poziomu 1,41 -1,42