DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
panowie nnei wydaje wam sie ze dobrym pomyslem jest kupno akcji apple skoro sa po 94?
Na E/D 1.3434 jest potencjalnie dobrym miejscem na zakupy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
IMO trzeba poczekać co pokaze rynek przy nowych parametrach stóp i płynności bo do tego czasu to wróżbiarstwocajto pisze:Na E/D 1.3434 jest potencjalnie dobrym miejscem na zakupy.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
10:30 GBP Średnie dochody z wyłączeniem premii 1,2% 1,3%
10:30 GBP Stopa Bezrobocia 6,7% 6,8%
10:30 GBP Wskaźnik Przeciętnego Zysku + Bonus 1,2% 1,7%
10:30 GBP Zmiana Ilości Wnioskodawców -25,0K -25,1K
na jutro pod co se ustawa wrozka
10:30 GBP Stopa Bezrobocia 6,7% 6,8%
10:30 GBP Wskaźnik Przeciętnego Zysku + Bonus 1,2% 1,7%
10:30 GBP Zmiana Ilości Wnioskodawców -25,0K -25,1K
na jutro pod co se ustawa wrozka
swietny pomysł bo są 7x tańszebllixu pisze:panowie nnei wydaje wam sie ze dobrym pomyslem jest kupno akcji apple skoro sa po 94?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Czekając na to, aż Ciebie poinformują będziesz ostatnim, który się dowie o wszystkim.Ciapul pisze:pisałem wczoraj...
niższe stopy wchodzą w czwartek, do tego istotny wzrost podaży pieniądza - nie ma żadnego logicznego argumentu za wzrostami poza życzeniami tych co wpatrują się w wykres i próbują zaklinać rzeczywistość...
Cena już to pokazuje. Wciąż jest bessa, o której pisałem od paru dni, ale w tej chwili szykujemy się do korekty na około 180 pipsów. Później (jak wszystko będzie szło gładko), kontynuujemy spadki.Ciapul pisze:IMO trzeba poczekać co pokaze rynek przy nowych parametrach stóp i płynności bo do tego czasu to wróżbiarstwo
- harymilloki
- Maniak
Ciapul pisze:pisałem wczoraj...harymilloki pisze:Dlaczego wątpisz we wzrosty.... ??? Ja jestem ciągle za L do poziomu 1,41 -1,42
niższe stopy wchodzą w czwartek, do tego istotny wzrost podaży pieniądza - nie ma żadnego logicznego argumentu za wzrostami poza życzeniami tych co wpatrują się w wykres i próbują zaklinać rzeczywistość...
Ok... Każdy ma swoje zdanie... Pożyjemy zobaczymy

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- Loose_wawa
- Gaduła
DAX/// Fibo zadziałało w punkt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na uj zaraz moze byc doubleshot. Umocnienie usd + skupowanie jpy.
Siedze w l od 102.25.
Target na au ladnie zaliczony, zgodnie z tym co pokazywalem codziennie od 2 tygodni
Siedze w l od 102.25.
Target na au ladnie zaliczony, zgodnie z tym co pokazywalem codziennie od 2 tygodni

dlatego życzyłem Ci powodzenia...luxtorpeda pisze:Cena już to pokazuje. Wciąż jest bessa, o której pisałem od paru dni, ale w tej chwili szykujemy się do korekty na około 180 pipsów. Później (jak wszystko będzie szło gładko), kontynuujemy spadki.
ja nie gram na e/u - obserwuje go jedynie by obserwować zachowanie dolara w kontekscie G/U wiec jak dla mnie moze sie tam dziac co chce
jednak aktualnie nie znajduje żadnych argumentow za wzrostami, co wiecej przed bliskim, fizycznym, wprowadzeniem obnizek moze nastapic dodatkowy odplyw kapitalu z euro... ale jak powtarzam to jest wylacznie moja opinia i nikt sie ze mna zgadzac nie musi....