DayTrading: Wtorek 10.06.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
DAX// za kilka godzin do akcji dojadą jeszcze Amerykanie a oni ostatnio cały czas podbijają index ufff... trzęsę portami jak mało kiedy
Nie dajmy się zwieść podszeptom Złego - ten trójkąt niebawem rozsadziCiapul pisze:ale też widać że te powroty ostatkiem sił są robione bo górki coraz niżej...cajto pisze:Wszystkie korpusy wracają ponad TL, ostatnia H1 przeczyściła stopy i też zamknęła się ponad nią, IMO wyjście górą z tego kiszeniaka coraz bliższe, okazji do spadków było aż nad to i żadnej nie wykorzystali, więc...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak ostro rozsadzi to super, gorzej jak bedzie jakas falszywka w jedna strone, potem druga w druga, stworzy sie jakis wiekszy trojkat etc.. 

nic nie przeczyściła - ustawka pod dane to była...cajto pisze:ostatnia H1 przeczyściła stopy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak tam USD PLN pieknie idzie
trzymacie dalej 

Wziąłem dzisiaj pierwsze S. 10029,5 pkt.Loose_wawa pisze:To przykre ale pierwszy raz depo może tego nie wytrzymać. Kurs od progu rentowności odjechał o 46 pkt! ewentualnie może przymknę cześć otwartych pozycji. Prowadzisz shorta?Nowy123 pisze:Loose_wawa pisze:DAX// korekta na tym instrumencie to chyba pobożne życzenie!
cierpliwości
Opis ze screena: Mimo wysokiego wolumenu cena stoi w miejscu a na sąsiedniej świeczce nie co wyższy wolumen pozwolił jej ładnie wyjść w związku z tym można wnioskować że rynek może być nastawiony prowzrostowo, niestety:(
The only way is up
to nie kłótnia tylko dyskusja jak to na forum dyskusyjnym być powinnomodzel1991 pisze:Lepiej sobie poczekajcie na wyjście z tej konsoli a nie się kłócicie. I jeden i drugi scenariusz ma prawo zaistnieć w tym momencie

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://ofeczyzus.pb.pl/3725657,6923,poz ... nt=slider1
wiem ze nie w temacie....
ale za tro w temacie, wkońcu poprawna rekacja na posiedzenia maria marionetki, jak dla mnie cel dlugo treminowy 1,3 do końca roku
1,3522 min na dzis
wiem ze nie w temacie....
ale za tro w temacie, wkońcu poprawna rekacja na posiedzenia maria marionetki, jak dla mnie cel dlugo treminowy 1,3 do końca roku
1,3522 min na dzis
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
miejsce odbicie nieprzypadkowe :cajto pisze:Nie dajmy się zwieść podszeptom Złego - ten trójkąt niebawem rozsadzi
https://www.tradingview.com/x/hi0xurxm