DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 10.06.2014
Na EA double impact. Jak tak dalej pojdzie to trejdy po >100 pipsow przez najblizsze dni gwarantowane.
uhum, pieknie idzie : )ByQ pisze:Na EA double impact. Jak tak dalej pojdzie to trejdy po >100 pipsow przez najblizsze dni gwarantowane.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Martwi mnie UJ bo siedzę w L 0d 102.26 ale nie reaguje za bardzo na umocnienie dolara. To swiadczy o sile JPY i obawiam sie ze jak pojdzie fala w dol na IUSD to UJ pojdzie razem z nia...
Heh, na Kablu walka na wsparciu, jeśli je zrobią, o wzrostach mozna zapomnieć. Ale dopóki ono w grze...

na rzezniku podobnie... ale wlasnie mocne wsparcie przeszli... cieszy mnie tocajto pisze:Heh, na Kablu walka na wsparciu, jeśli je zrobią, o wzrostach mozna zapomnieć. Ale dopóki ono w grze...

TP, w średnim terminie 169. 4h: https://www.tradingview.com/x/PvH54GF9
Jutro też jest dzień.
G/A odbija od wzrostowej TL na D1, zobaczymy czy to PB, czy coś więcej.
też macie luke na m5 na edku przy cenie 1,355
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!