XTB
Ktoś może czytał czerwcowego forbes'a, a raczej dodatek- investora? Kumpel wspominał, że tam xtb coś się produkowało o poprawie atrakcyjności, z racji nasilającej się konkurencji...Byłbym wdzięczny za jakiś skan...Marzy mi się dobry broker z kontem w pln, MT4 i 1:200, więc cały czas ta moja nadzieja w tej firemce
Nie mogą być swoją drogą aż tak tempi, żeby nie zmodernizować swojej platformy...
Mam nadzieję, że czasem zaglądają na nasze forum... 
-
Gentlemanus
- Bywalec

Wlasnie przed chwila rope zamykalem 4 minuty. Wzialem 350 pipsow a powinienem 450. ****************!!!
Aha... a na kukurydzy wzialem 15 zamiast 515 
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 17:57 przez Gentlemanus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gentlemanus
- Bywalec

-
Gentlemanus
- Bywalec

Jeśli chodzi o ropę to polecam FxPro, spread zmienny miedzy 0-10 pipsa ( przeważnie 2-6 )+15$ za 1 lota. No zlecenia wchodzą bez opóźnieńGentlemanus pisze:Widze i za bardzo nie podoba mi sie to ale dzieki za posta.
Jaki inny broker ma duzo commodities jak XTB ale nie ma takich opoznien i zlecenia wchodza z reki? Z polskich brokerow raczej zaden ale moze ktos zna zagranicznych i moze polecic. Z gory dzieki
Waluty też bezproblemowo, i niższy spread
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Gentlemanus
- Bywalec

Przejzalem ich oferte i rzeczywiscie pod wzgledem pipsowym na towary rowniez jest konkurencyjna. Tylko mogli by dac troche ich wiecej. Jest jeszcze ktos kto gra glownie NIE na forexie i zna platformy z mocnym zapleczem instrumentowym?MrYogi pisze:Jeśli chodzi o ropę to polecam FxPro, spread zmienny miedzy 0-10 pipsa ( przeważnie 2-6 )+15$ za 1 lota. No zlecenia wchodzą bez opóźnieńGentlemanus pisze:Widze i za bardzo nie podoba mi sie to ale dzieki za posta.
Jaki inny broker ma duzo commodities jak XTB ale nie ma takich opoznien i zlecenia wchodza z reki? Z polskich brokerow raczej zaden ale moze ktos zna zagranicznych i moze polecic. Z gory dzieki
Waluty też bezproblemowo, i niższy spread
Witam
Panowie ja proponuje wam coś takiego. Codziennie od poniedziałku do piątku jest tvn cnbc biznes na żywo można zadawać pytania sam wiele razy to robiłem chodz w sprawach gpw.
Z tego co widzę tvn współpracuje z XTB i ich analitykami. Posłać im po kilkanaście pytań dlaczego xtb jest najgorszym brokerem i oszukuje klientów. Czy musi dojść do procesu żeby to się ujawniło.
Druga sprawa to jeżeli jest tu tyle osób oszukanych przez XTB dlaczego nie złożycie zbiorowego pozwu do sądu i nagłośnić sprawa. Gwarantuje że po tym fakcie ten broker stał by się jednym z najlepszych brokerów w Polsce.
Tu pod gryza was po kilka stówek a medialnie został by podgryziony o kilka mln
Pozdrawiam
Panowie ja proponuje wam coś takiego. Codziennie od poniedziałku do piątku jest tvn cnbc biznes na żywo można zadawać pytania sam wiele razy to robiłem chodz w sprawach gpw.
Z tego co widzę tvn współpracuje z XTB i ich analitykami. Posłać im po kilkanaście pytań dlaczego xtb jest najgorszym brokerem i oszukuje klientów. Czy musi dojść do procesu żeby to się ujawniło.
Druga sprawa to jeżeli jest tu tyle osób oszukanych przez XTB dlaczego nie złożycie zbiorowego pozwu do sądu i nagłośnić sprawa. Gwarantuje że po tym fakcie ten broker stał by się jednym z najlepszych brokerów w Polsce.
Tu pod gryza was po kilka stówek a medialnie został by podgryziony o kilka mln
Pozdrawiam
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO
1. Nie ma liderafxmaestro pisze:dlaczego nie złożycie zbiorowego pozwu do sądu i nagłośnić sprawa.
2. Generalnie trudne do udowodnienia
3. Podpisane są umowy, a tam jest mowa o sile wyższej i nic to nie da.
4. Nawet jak nagłośnisz medialnie a przegrasz proces to w Polsce jest tak, że poszkodowany staje się winowajcą i pewnie będzie odpowiadał za działanie na szkodę marki
Trade what you see, NOT what you hear or think