XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

rebug
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rebug »

Ktoś może czytał czerwcowego forbes'a, a raczej dodatek- investora? Kumpel wspominał, że tam xtb coś się produkowało o poprawie atrakcyjności, z racji nasilającej się konkurencji...Byłbym wdzięczny za jakiś skan...Marzy mi się dobry broker z kontem w pln, MT4 i 1:200, więc cały czas ta moja nadzieja w tej firemce :) Nie mogą być swoją drogą aż tak tempi, żeby nie zmodernizować swojej platformy... :) Mam nadzieję, że czasem zaglądają na nasze forum... :)

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Gentlemanus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gentlemanus »

Wlasnie przed chwila rope zamykalem 4 minuty. Wzialem 350 pipsow a powinienem 450. ****************!!! :evil: :evil: :evil: Aha... a na kukurydzy wzialem 15 zamiast 515 :evil:
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 17:57 przez Gentlemanus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krispol2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krispol2 »

No nie bądź śmieszny-na danych z ręki?
Kto nie pije,ten kabluje.

Gentlemanus
Bywalec
Bywalec

Mialem pozycje otwarta przed danymi ze S/L. Nie ustawilem T/P bo niby po co? Pozniej chcialem ustawic T/P i S/L to juz lipa, nie dzialalo. Moze wszedzie tak jest???

Awatar użytkownika
krispol2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krispol2 »

Nie wiem jak jest wszędzie,ale na XTB na danych ,jeżeli grasz krótkoterminowo to musisz ustawić TP.A po co,to chyba już sam widzisz :)
Kto nie pije,ten kabluje.

Gentlemanus
Bywalec
Bywalec

Widze i za bardzo nie podoba mi sie to ale dzieki za posta.

Jaki inny broker ma duzo commodities jak XTB ale nie ma takich opoznien i zlecenia wchodza z reki? Z polskich brokerow raczej zaden ale moze ktos zna zagranicznych i moze polecic. Z gory dzieki

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Gentlemanus pisze:Widze i za bardzo nie podoba mi sie to ale dzieki za posta.

Jaki inny broker ma duzo commodities jak XTB ale nie ma takich opoznien i zlecenia wchodza z reki? Z polskich brokerow raczej zaden ale moze ktos zna zagranicznych i moze polecic. Z gory dzieki
Jeśli chodzi o ropę to polecam FxPro, spread zmienny miedzy 0-10 pipsa ( przeważnie 2-6 )+15$ za 1 lota. No zlecenia wchodzą bez opóźnień 8)
Waluty też bezproblemowo, i niższy spread
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Gentlemanus
Bywalec
Bywalec

MrYogi pisze:
Gentlemanus pisze:Widze i za bardzo nie podoba mi sie to ale dzieki za posta.

Jeśli chodzi o ropę to polecam FxPro, spread zmienny miedzy 0-10 pipsa ( przeważnie 2-6 )+15$ za 1 lota. No zlecenia wchodzą bez opóźnień 8)
Waluty też bezproblemowo, i niższy spread
Przejzalem ich oferte i rzeczywiscie pod wzgledem pipsowym na towary rowniez jest konkurencyjna. Tylko mogli by dac troche ich wiecej. Jest jeszcze ktos kto gra glownie NIE na forexie i zna platformy z mocnym zapleczem instrumentowym?

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

Witam

Panowie ja proponuje wam coś takiego. Codziennie od poniedziałku do piątku jest tvn cnbc biznes na żywo można zadawać pytania sam wiele razy to robiłem chodz w sprawach gpw.

Z tego co widzę tvn współpracuje z XTB i ich analitykami. Posłać im po kilkanaście pytań dlaczego xtb jest najgorszym brokerem i oszukuje klientów. Czy musi dojść do procesu żeby to się ujawniło.

Druga sprawa to jeżeli jest tu tyle osób oszukanych przez XTB dlaczego nie złożycie zbiorowego pozwu do sądu i nagłośnić sprawa. Gwarantuje że po tym fakcie ten broker stał by się jednym z najlepszych brokerów w Polsce.

Tu pod gryza was po kilka stówek a medialnie został by podgryziony o kilka mln

Pozdrawiam
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

fxmaestro pisze:dlaczego nie złożycie zbiorowego pozwu do sądu i nagłośnić sprawa.
1. Nie ma lidera
2. Generalnie trudne do udowodnienia
3. Podpisane są umowy, a tam jest mowa o sile wyższej i nic to nie da.
4. Nawet jak nagłośnisz medialnie a przegrasz proces to w Polsce jest tak, że poszkodowany staje się winowajcą i pewnie będzie odpowiadał za działanie na szkodę marki :D
Trade what you see, NOT what you hear or think

ODPOWIEDZ