DayTrading: Czwartek 05.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
inaczej
realizuj straty czy tnij zyski?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
trzymaj zyski tnij straty ja znam od tej stronyBOCZEK pisze:inaczej

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

tnij zyski realizuj stratylukpiasek pisze:trzymaj zyski tnij straty ja znam od tej stronyBOCZEK pisze:inaczej

w sumie tak robi 95% na fx wiec zgodnie z demokracja wiekszosc ma zawsze racje

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
xantiros pisze:chyba mało kto, wielu na pewno łapało "s" licząc na dalsze spadkiTomeK_Fx pisze:Jak ktoś trzyma L na edku od dzisiejszego minimum to gratuluje
kto łapalen to łapał...

...i USDJPY

Albo sie zarobi ...albo nie...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Psycha rządzi !
Widzę że kolega się załapł całkiem podobnie jak jalukpiasek pisze:góra na skalp więc trzymam palec na spuście ale 3700 apetycznie wygląda a skoro rośnie to trzymaj zyski tnij stratywaham się
po cichu też liczę że skoro tu doszli to moga chcieć wyciąć stopy eSkom np: do 3750poczekam jeszcze troszkę

Ja sobie ustawiłem SL na 1.3640 i dokupiłem jeszcze po przebiciu 1.3650.
Generalnie nawet jak by mi tego SL wybiło (co jest badzo małoporawdopodbne bo właśnie mamy wejście z konsolI), to i tak dzień zakończony super, z bezpiecznym widokiem na spory, potencjalny zysk

Na moje to ten impet jest ogromny, nie zdziwie się jak podejdą poad 1.3700 a jutrzejsze dane wypchą edka jeszcze wyżej.
Jak to mówią kto nie ryzykuje, ten nie spija śmietanki

- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pisałem to o 14.30 dzisiaj i się sprawdziło (dax był na 10.000)highend pisze: to teraz całe depo BUY edek
i SELL DAX
jak ktoś ma jaja ze stali
a nie mówiłem? !!! ;D

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kwiecień cały czas twierdzi, że wycinają shorty, bo ECB zrobił dużo i EDek będzie spadać.
wytna wszystkich frajerow i EDEK poleci na ryj
profesorowie ekonomi są ja ornitolodzy wszystko wiedza o ptakach ale sami latać nie potrafią
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
Jedyny pożytek z prognostyków giełdowych polega na tym, że na ich tle dobrze wypadają wróżbici. Warren Buffett
- atlanticos
- Maniak
możesz to czymś poprzec czy życzeniowo bo zapakowałeś się 70 pipsów niżej w S?kolabor pisze:wytna wszystkich frajerow i EDEK poleci na ryj
Wykres

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz