sureshot pisze:heh ja zebym nie mial tego cada, to na kiwi bym wlasnie szorcil

https://www.tradingview.com/x/1tfB6pjg
sureshot pisze:heh ja zebym nie mial tego cada, to na kiwi bym wlasnie szorcil
O tym samym sobie odrazu pomyślałem. A co do edka to ja widze od razu ostre strzały w górę jeszcze przed mario.magura2004 pisze:On ma google glasscajto pisze:Czyli na konferencji Mario będzie miał ze sobą tableta / smartfona, będzie na niego ukradkiem zezował i dokręcał śrubęsureshot pisze:ja to widze tak, najpierw mario wybija stop loosy wszystkim zulowym longom 1.3585, a potem w gore juz bez nich, ewentualnie podciagnie do gory ze 30p, zobaczy czy ktos sie nabierze, jak wystarczajaco duzo to dopiero potem spusci w dol;)
Tyle się zarzekałeś że do 0.9380.... a teraz że napięty jakiś takiByQ pisze:Dlatego +5 pips zysku i wyszedlem z pozycji. Bo jak walnie w ktoras ze stron to sie wszyscy posraja w majty. Kangur juz jest tak napiety i zamkniety wewnatrz tak duzej ilosci figur ze nie chcialbym byc przeciwstawnie ustawionycajto pisze:A/U od 27 godzin rozgrywają wewnątrz Insidebara na M5 (R 41P), mają tupet sk...nyByQ pisze:Kangur S 0.9287. SL 10 pips wyzejZobaczym co z tego wyjdzie
Ogolnie to dzisiaj chyba nie ma sensu grac bo beda strzzaly w obie strony
dax liźnie dyszkę i powinna nastapić realizacja zysków i odreagowanieharymilloki pisze:Wydaje mi się że nie będzie żadnego bujania tylko odrazu pójdziemy do góry. Bardziej interesuje mnie sytuacja na indeksach, liczę na spadki.
Kiwosz nietęgi do gry w obie strony - po przecięciu linii szyi mamy realizację RGR z D1, która przebiega w ramach kanału, w którego środku aktualnie jesteśmy.atlanticos pisze:sureshot pisze:heh ja zebym nie mial tego cada, to na kiwi bym wlasnie szorcil![]()
https://www.tradingview.com/x/1tfB6pjg
wydaje mi sie ze na shorty nadaja sie dwa poziomy: jeden wspomniany : 1,3690 drugi 1,3770kera.p pisze:Głos rynku: zlecenia na EURUSD
Większe zlecenia sprzedaży znajdują się na następujących poziomach:
sprzedaż: 1,3630 1,3640/45 1,3655 1,36880/90