Trade_Pic_150_2014-06-05_100615.jpg
DAx/// Ma ktoś z was pomysł jak zinterpretować te młotki? silny popyt na walor? Jeśli tak to dalej powinna być katapulta na połnoc a tu kroczek po kroczku cofa się kursDayTrading: Czwartek 05.06.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 05.06.2014
DAx/// Ma ktoś z was pomysł jak zinterpretować te młotki? silny popyt na walor? Jeśli tak to dalej powinna być katapulta na połnoc a tu kroczek po kroczku cofa się kurs
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli na konferencji Mario będzie miał ze sobą tableta / smartfona, będzie na niego ukradkiem zezował i dokręcał śrubęsureshot pisze:ja to widze tak, najpierw mario wybija stop loosy wszystkim zulowym longom 1.3585, a potem w gore juz bez nich, ewentualnie podciagnie do gory ze 30p, zobaczy czy ktos sie nabierze, jak wystarczajaco duzo to dopiero potem spusci w dol;)

- ZielonaMgielka
- Maniak
20 pips stop przed ECB (i to na stercie wszystkich innych stopow pod aktualnym wsparciem) ?lukpiasek pisze:jakby wszyscy grali do jednej bramki to by nie było komu depa odebrać![]()
https://www.tradingview.com/x/HWUldi5w
Luk chyba grasz dla adrenaliny

tak to tylko jedna mała pozycja 0.1 pod mój scenariusz , większą kasę skupiam na innych rynkach gdzie wpływ maria może być mniej zauważalnyZielonaMgielka pisze:20 pips stop przed ECB ?lukpiasek pisze:jakby wszyscy grali do jednej bramki to by nie było komu depa odebrać![]()
https://www.tradingview.com/x/HWUldi5w
Luk chyba grasz dla adrenaliny

po za tym może sie znowu uda sl na be albo zgarnę zysk przed czasem np: częsciowy bo od kilku dni max 50% mojego teoretycznego zasięgu wpada
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

na eurodolara nie mam pomyslu, ale u/c, czas chyba na jakas korekte na litosc
- magura2004
- Pasjonat
On ma google glasscajto pisze:Czyli na konferencji Mario będzie miał ze sobą tableta / smartfona, będzie na niego ukradkiem zezował i dokręcał śrubęsureshot pisze:ja to widze tak, najpierw mario wybija stop loosy wszystkim zulowym longom 1.3585, a potem w gore juz bez nich, ewentualnie podciagnie do gory ze 30p, zobaczy czy ktos sie nabierze, jak wystarczajaco duzo to dopiero potem spusci w dol;)

- atlanticos
- Maniak
wiec na kiwi wsiadłas do tego pociągu co jakk.dreamer pisze: Jakie plany na dziś? Ja trzymam kiwi od wczoraj L, i jest fajnie, oczekuje podjazdu pod 0.85

https://www.tradingview.com/x/8vO2wi13
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A może by tak powtórka z 7 Listopada ?
H1 Dzienny po decyzji
Wykres dzienny wygląda prawie jak mirror... Październik/Listopad spadek z 1,383 do 1,35 przed ECB, konsola przed samą decyzją. Dzisiaj ? Spadek z pod 1,40 do 1,36 i również konsolidacja na kilka dni przed ECB.
Dzisiaj z pewnością obniżka stóp jest już w dużej części w cenach i nie będzie tak drastyczna jak 7 Listopada. Z drugiej strony ewentualna obniżka stopy depozytowej poniżej 0% i jej realny wpływ na akcję kredytową i zachowanie banków komercyjnych nie są i pewnie jeszcze przez jakiś czas nie będą znane.
H1 Dzienny po decyzji
Wykres dzienny wygląda prawie jak mirror... Październik/Listopad spadek z 1,383 do 1,35 przed ECB, konsola przed samą decyzją. Dzisiaj ? Spadek z pod 1,40 do 1,36 i również konsolidacja na kilka dni przed ECB.
Dzisiaj z pewnością obniżka stóp jest już w dużej części w cenach i nie będzie tak drastyczna jak 7 Listopada. Z drugiej strony ewentualna obniżka stopy depozytowej poniżej 0% i jej realny wpływ na akcję kredytową i zachowanie banków komercyjnych nie są i pewnie jeszcze przez jakiś czas nie będą znane.
heh ja zebym nie mial tego cada, to na kiwi bym wlasnie szorcil
Jeżeli e/u ma wybić w górę to jak w banku przed wystąpieniem można pobrać s, wytną sl`y równo