DayTrading: Środa 28.05.2014
Re: DayTrading: Środa 28.05.2014
ED Dzienny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cajto pisze:Miękka Pała Policyjna zaznajomiła sie z moimi plecami podczas konfrontacji z drugim osiedlem po drodze krzyżowejCiapul pisze:za bajtla bardziej bolało jedynie jak raz na meczu zarobiłem pałą szturmową która za komuny była na wyposażeniu ZOMOcajto pisze:Za malca kilka razy był w użyciu, wychodzi teraz na to, że od najmłodszych lat Mama przygotowywała mnie na konfrontację z Kablem![]()
To był tak standard, najpierw do kościoła, potem na swoja stronę ulicy, a potem jazdy... aż kiedyś niebiescy wpadli i pojechali z nami po całości
Taaa.. Też dostałem raz ale powiem Ci, że to pikuś w porównaniu z tym jak dostałem gazem pieprzowym po ryju...
Zawartość kapsaicyny 50 tys. woltów

Najpierw bolał mnie ryj przez 3 dni a potem dupa przez 3 dni

Od tamtej pory jestem miłośnikiem ostrych papryk i nawet hoduje trynidad scorpion butch T u siebie

sp500, d1, ema100 mogliby stestowac
https://www.tradingview.com/x/g8VpPIT9/
co do pałek i pieprzowych gazów, to gaz pieprzowy jest gorszy
a najgorzej, jak Ci przyjaciel/kolega, poda wode, żeby przemyc . .. rozkosz dla masochistow

co do pałek i pieprzowych gazów, to gaz pieprzowy jest gorszy

a najgorzej, jak Ci przyjaciel/kolega, poda wode, żeby przemyc . .. rozkosz dla masochistow

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Czytając ostatnie posty...
Cechy dobrego tradera:
-cierpliwość
-dyscyplina
-chuliganka za młodu
Bastardzi z Aussie w końcu idą zgodnie z kierunkiem, E/D wraca do bazy, więc może E/A ruszy UP? Skubaniec przykleił się do TL (H1/H4 dobrze to widać), wciąż jest pod nią, ale myślę że wybicie jest kwestią czasu.
Cechy dobrego tradera:
-cierpliwość
-dyscyplina
-chuliganka za młodu

Bastardzi z Aussie w końcu idą zgodnie z kierunkiem, E/D wraca do bazy, więc może E/A ruszy UP? Skubaniec przykleił się do TL (H1/H4 dobrze to widać), wciąż jest pod nią, ale myślę że wybicie jest kwestią czasu.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, 16:50 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Moze jestem troche opoznionycajto pisze: Gwoli ścisłości - na indeksach gram tylko na demo (mój brok nie ma ich u siebie, poza tym to nie DT), dwa zanim pozastanawiasz się na D1 czy to korekta, czy nie, cena bedzie juz daleko i wejście z niezbyt atrakcyjnym R/R.
Zastanawiasz się dalej co ze złotem, czy jeszcze jedna D1 musi się zamknąć![]()
Bez urazy GH, ale czasem masz duże opóźnienie na wysokich TF, gdy na niższych pojawiają się już dobre sygnały - vide mój wczorajszy ranny screen z Goldem

Co do Gold to mam shorty na wczorajszym NY close ze stopem powyzej wczorajszego high.
W okolicach 123x wychodzi koniec zasięgu wybitego trójkąta, jest tam tez strefa popytu... Jeśli to wykorzystają do trzeciego HL na W1 to moze być koniec korekty na MN i przejście z powrotem do trendu na długoterminowe UP.
G/J na wsparciu, może być PB z tego rejonu, ale ostatecznie myslę że zanurkuje grubo, raczej nie dziś i byle nie w nocy, bo wtedy śpię
G/J na wsparciu, może być PB z tego rejonu, ale ostatecznie myslę że zanurkuje grubo, raczej nie dziś i byle nie w nocy, bo wtedy śpię

zastanawiam się czy na G/U wybronią 6700
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Ciapul pisze:zastanawiam się czy na G/U wybronią 6700
A co .... Penie też siedzisz w L od 1,67800:)???
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ciekawe kto i po co kupuje euro za funty, skoro większość oczekuje ze po EBC euro poleci w przepaść...
no chyba ze sie tak ostro zabezpieczaja na kontraktach...
no chyba ze sie tak ostro zabezpieczaja na kontraktach...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Środa 28.05.2014
Rok na trzy w zawiasachcajto pisze:Czytając ostatnie posty...
Cechy dobrego tradera:
-cierpliwość
-dyscyplina
-chuliganka za młodu

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000