ByQ to kolejny gracz co sie mnie uczepił. Rogów pilnuj kolego

Jakkolwiek wyszła mi na dobre, wiec nie żałuje.
Starty na rzezniku nie było. Póki co

ujek się zatrzymał na razie na linii trójkąta,xantiros pisze:wyłącz emocje na FX, a prawda może być taka ze kolo miał "L" ale wtopił i ciężko mu jest się przyznać,ByQ pisze:Od 2 dni powtarzales i zapierales sie ze trzymasz Longa na rzezniku i nie tykasz palcem.highend pisze:Wychodzi mi rzeźnik 168.8xx - 169.000 jako target na buy... Wywinął koziołka i mnie zmyliła łajza. Dobrze, ze nic tam nie miałem hehe....
To jak to w końcu jest? Jesteś hipokrytą czy może chcesz tu z kogoś głupka zrobić?
a ujek widać zatrzymał się na 101.660 i czekamy co dalej, moim celem są okolice 101.500
ja tam w prostokąty, trójkąty i inną geometrię nie gramadk77 pisze: ujek się zatrzymał na razie na linii trójkąta,
Nie napalaj się na płynność, skup się na trafności.ByQ pisze:Nic nie idzie dzisiaj zrobic. Strzaly w obie strony. Albo wycina mi pozycje na BE albo SLTakze poczekam az sie wystrzelaja i wzrosnie plynnosc...
cajto pisze:Nie napalaj się na płynność, skup się na trafności.ByQ pisze:Nic nie idzie dzisiaj zrobic. Strzaly w obie strony. Albo wycina mi pozycje na BE albo SLTakze poczekam az sie wystrzelaja i wzrosnie plynnosc...
@NOWY123 - na Sapinie warto się zasadzić na wyjście z kanału i poziomy ponizej 1700
NKK225 w walce z górną TL trójkąta, sił coraz mniej
1700 ?cajto pisze:Nie napalaj się na płynność, skup się na trafności.ByQ pisze:Nic nie idzie dzisiaj zrobic. Strzaly w obie strony. Albo wycina mi pozycje na BE albo SLTakze poczekam az sie wystrzelaja i wzrosnie plynnosc...
@NOWY123 - na Sapinie warto się zasadzić na wyjście z kanału i poziomy ponizej 1700
NKK225 w walce z górną TL trójkąta, sił coraz mniej
mnie tam juz dupa boli od kabla...ZielonaMgielka pisze:Oj bedzie was bolala dupa za to lapanie szczytow