dupa to boli, jak się na kaktus usiądzie... rzeznik, dziś dał piknie . . . a depo mi wczoraj gold uszczuplił . . .Ciapul pisze:mnie tam juz dupa boli od kabla...ZielonaMgielka pisze:Oj bedzie was bolala dupa za to lapanie szczytow
DayTrading: Środa 28.05.2014
Re: DayTrading: Środa 28.05.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ciapul pisze:mnie tam juz dupa boli od kabla...ZielonaMgielka pisze:Oj bedzie was bolala dupa za to lapanie szczytow
a po co lapal

a DAx target II 9970 juz 50 ptk do przodu

Gwoli ścisłości - na indeksach gram tylko na demo (mój brok nie ma ich u siebie, poza tym to nie DT), dwa zanim pozastanawiasz się na D1 czy to korekta, czy nie, cena bedzie juz daleko i wejście z niezbyt atrakcyjnym R/R.ZielonaMgielka pisze:1700 ?cajto pisze:Nie napalaj się na płynność, skup się na trafności.ByQ pisze:Nic nie idzie dzisiaj zrobic. Strzaly w obie strony. Albo wycina mi pozycje na BE albo SLTakze poczekam az sie wystrzelaja i wzrosnie plynnosc...
@NOWY123 - na Sapinie warto się zasadzić na wyjście z kanału i poziomy ponizej 1700
NKK225 w walce z górną TL trójkąta, sił coraz mniej
Oj bedzie was bolala dupa za to lapanie szczytow
Zastanawiasz się dalej co ze złotem, czy jeszcze jedna D1 musi się zamknąć

Bez urazy GH, ale czasem masz duże opóźnienie na wysokich TF, gdy na niższych pojawiają się już dobre sygnały - vide mój wczorajszy ranny screen z Goldem
chyba nigdy nie dostałeś kablem po dupiepedro pisze:dupa to boli, jak się na kaktus usiądzie... rzeznik, dziś dał piknie . . . a depo mi wczoraj gold uszczuplił . . .

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Matthew414
- Pasjonat
Post dniaCiapul pisze:chyba nigdy nie dostałeś kablem po dupiepedro pisze:dupa to boli, jak się na kaktus usiądzie... rzeznik, dziś dał piknie . . . a depo mi wczoraj gold uszczuplił . . .

Za malca kilka razy był w użyciu, wychodzi teraz na to, że od najmłodszych lat Mama przygotowywała mnie na konfrontację z Kablem

dostałemCiapul pisze:chyba nigdy nie dostałeś kablem po dupiepedro pisze:dupa to boli, jak się na kaktus usiądzie... rzeznik, dziś dał piknie . . . a depo mi wczoraj gold uszczuplił . . .

nic się nie bałem... ku, bez stop lossa ofkors, stary ... 50% depo poszło, w 15 minut

kozak byłem... oj, jaki ja kozak byłem . . .

bolało tak, że puściłem pawia... real : )
Jutro też jest dzień.
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Środa 28.05.2014
Gdzie sl ?Ciapul pisze:chyba nigdy nie dostałeś kablem po dupiepedro pisze:dupa to boli, jak się na kaktus usiądzie... rzeznik, dziś dał piknie . . . a depo mi wczoraj gold uszczuplił . . .
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

za bajtla bardziej bolało jedynie jak raz na meczu zarobiłem pałą szturmową która za komuny była na wyposażeniu ZOMOcajto pisze:Za malca kilka razy był w użyciu, wychodzi teraz na to, że od najmłodszych lat Mama przygotowywała mnie na konfrontację z Kablem
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Miękka Pała Policyjna zaznajomiła sie z moimi plecami podczas konfrontacji z drugim osiedlem po drodze krzyżowejCiapul pisze:za bajtla bardziej bolało jedynie jak raz na meczu zarobiłem pałą szturmową która za komuny była na wyposażeniu ZOMOcajto pisze:Za malca kilka razy był w użyciu, wychodzi teraz na to, że od najmłodszych lat Mama przygotowywała mnie na konfrontację z Kablem

To był tak standard, najpierw do kościoła, potem na swoja stronę ulicy, a potem jazdy... aż kiedyś niebiescy wpadli i pojechali z nami po całości