EDIT:
Kolega jednak ma tylko demo więc kto w tym temacie pierwszy napisze,że wysłał mi PW z identyfikatorem to zaznaczę go jako polecający.
EDIT:
30 min czekam i nadal brak chętnego

Właśnie tak robięraposo pisze:Jak konto otworzysz przez Forex Club to otrzymasz o 11% niższą prowizję.
Tyle, że IDM splajtował, a Alior zalicza awarię za awarią... Popularność MT4 jest o tyle dobra, że w sieci znajdziesz całą masę darmowych wskaźników więc niewykluczone, że uda Ci się znaleźć to czego potrzebujesz. A jeśli nie to może jakiś dobry programista stworzy takie proste narzędzie dla Ciebie za free, jeśli ładnie się uśmiechniesz w dziale Programowanieceofx pisze:Właśnie tak robię
No popularne jest, ale mi i bardziej pasowało to co było w IDM i Aliorze
EDIT: wpisałem aliora zamiast mforexceofx pisze:No i ogarnięte od A do Z. Dzięki za porady![]()
Mam pytanie , bo wysłane do Aliora minelo 5 dni i odpowiedzi brak.... super customer service![]()
Przykładowo mając depozyt 10000zl , przy jakiej sumie wykorzystaniu środków jako depozyt będzie ostrzeżenie ? 5000zl? [50%]![]()
I przy jakiej sumie zamknie mi otwartą pozycje? 8000zl? [80%]i zamknie wszystkie czy tylko jedną aby spaść do wymaganego poziomu depozytu?