DayTrading: Środa 21.05.2014
Re: DayTrading: Środa 21.05.2014
a dlamnie kabel na D1 dalej rysuje RGR wiec sadki sa mozliwe do 1,666
0

chciwość jest dobra
spadki możliwe prosto do MC2 (margin call do kwadratu).pkubiu pisze:a dlamnie kabel na D1 dalej rysuje RGR wiec sadki sa mozliwe do 1,6660
A tak serio gdzie widzisz spadki po takich danych dla funta???
tym bardziej, że dolar spada na dół powoli.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jakiej spodziewacie się reakcji po wystąpieniu yellen o 17:30 i o 20 raporcie Fomc co bedzie ważniejsze
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Co do podpisu i avatara https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0pkubiu pisze:boze to gdzie am postawić te SL!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Rysia vel Rafała zapytaj... skoro walisz całe depo w S nie patrzac na kalendarz to teraz sama sobie musisz na to pytanie odpowiedziecpkubiu pisze:boze to gdzie am postawić te SL!!!!
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Edłardo trochę się ruszył , czy to jedynie test wczorajszego dołka na 1,36800 czy może test 1,36400 
-- Dodano: 21 maja 2014, 12:49 --
co myślicie o S na GBP/PLN za chwile może być ciekawie. No i w razie zaliczenia kiszonki swap dodatni

-- Dodano: 21 maja 2014, 12:49 --
co myślicie o S na GBP/PLN za chwile może być ciekawie. No i w razie zaliczenia kiszonki swap dodatni

pomyliłam sobie mysałam ze te minutki to dopiero juto i sprzedaz musiałąm jechac z szefem n aprezentacje znowu podwujnie ............. mam dosyc !!Ciapul pisze:Rysia vel Rafała zapytaj... skoro walisz całe depo w S nie patrzac na kalendarz to teraz sama sobie musisz na to pytanie odpowiedziecpkubiu pisze:boze to gdzie am postawić te SL!!!!
citi !!pisze w notce, że po dzisiejszych „minutkach” warto jeszcze bardziej dodać ilość długich pozycji w GBP.
Jest szansa na jakas korekte albo ze to juz jest cena myslm ze jutro sa dane

chciwość jest dobra
Rychu co z kablem, edek leci razem z sonikami. Rychu daj email, pisz co z kablem, spadek?
Antoś
Antoś