DayTrading: Środa 21.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 maja 2014, 00:00

Wzrost
10
42%
Bez zmian
3
13%
Spadek
11
46%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 21.05.2014

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

na geju to w zasadzie chyba juz troche za pozno na wejscie, trafilismy znowu do srodka konsoli, zaluje ze mnie ominela jazda do gory, ale na razie tylko popatrze co zrobia przy gornej bandzie, a moze jeszcze raz spuszcza go w dol i dadza zarobic?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

highend pisze: Pedro - nie żałuj, że wyjechałeś z Anglii. Ja tam często jestem i WCALE nie chciałbym tam mieszkać, jak dla mnie to za duża mieszanka rasowa - muzułmanie się rozochocili (ja nic do nich nie mam, ale niech nie narzucają swojej wiary innym!).... itp. Ponadto wszędobylska wilgoć, a jak spadnie 10cm śniegu i będzie -10 stopni zimą to katastrofa i ludzie autami nie jeżdżą :mrgreen:
to co robie w PL mógłbym robic tam, ale pewnie za 10cio krotnośc polskiej pensji :)
mieszanka rasowa jest wypas... z wielu względów :D :D :D dobre żarcie, fajne dziewczyny ; )
a od muslich, to się fajne tanie mieszkania wynajmuje, i mają dostęp do najlepszej trafki w uk ; )
ze śniegiem też nie ma strachu, zamykają wszystko przy 10cm, i masz off'a... płatnego zazwyczaj :)

ale problem mój polega na tym, że mi nie po drodze, żeby dzieci chowały się w innym niż PL kraju... bo chociaz wkurwia mnie na każdym kroku, i chętnie bym go zmienił, to nie wyobrazam sobie, zeby moje dzieciaki miały mieszkac w uk...

to był OFF TOPIC post... proszę go skasowac po przeczytaniu :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

autami nie jezdza bo w uk nawet nie kupisz opon ziomowych, oni takiego wynalazku w ogole nie znaja :):)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

cajto pisze:@lukpiasek - niestety, czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna stroną, nie muszę się o to zakładać, ja to wiem z Twoich postów.
aha :mrgreen:

Projekcja (od łac. proicere, wyrzucać przed siebie) – w psychologii jeden z narcystycznych mechanizmów obronnych; przypisywanie innym własnych poglądów, zachowań lub cech, najczęściej negatywnych. Przyczyną jest większa dostępność tych poglądów, zachowań i cech u osoby, która je posiada, a tym samym łatwiejsze podciąganie pod daną kategorię.

Projekcja podobieństwa – projekcja cechy własnej, nieuświadomionej. Jest to odpowiednik Freudowskiej projekcji klasycznej. Polega na tym, że osoby, które posiadają pewne negatywne cechy, nie są tego świadome, przypisują te cechy innym w większym stopniu niż osoby świadome tych cech.

ps: 3700 sie broni na edku i broni ileż można :p
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

edek nic nie broni, on tylko plasko dryfuje od tygodnia poza chwilowym wyskokiem 15.05, powodujac zawaly ,wylewy i wybuchy wscieklosci u zmordowanych daytraderow

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Co do Ujka to wychodzi mi trzecia fala spadkowa do okolic 99.70 , ale rynek zweryfikuje moje myślenie :D
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Tommy_Boss pisze:Co do Ujka to wychodzi mi trzecia fala spadkowa do okolic 99.70 , ale rynek zweryfikuje moje myślenie :D
ok a spróbuj rozważyć drugi możliwy scenariusz najlepiej odwrotny i ustal punkty ich negacji oraz potwierdzeń w ten sposób trudniej bedzie Cie zaskoczyć , bedziesz od razu przygotowany na inną wersję gdyby wystąpiła

mnie przy 101.20-101.35 włączą się czerwona lampka z możliwością odwrotu czyli obrona wsparcia a przy pozytywnym sentymencie na s&p możliwy odwrót w kierunku 102 ale to tak wstepnie
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, 11:31 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

VTB Bank and Bank of China today signed an Agreement on Cooperation in the presence of Russian President Vladimir Putin and Chinese President Xi Jinping.

The agreement was signed by First Deputy President and Chairman of VTB Bank Management Board Vasily Titov and Bank of China President Chen Siqing.

Under the agreement, the banks plan to develop their partnership in a number of areas, including cooperation on ruble and renminbi settlements, investment banking, inter-bank lending, trade finance and capital-markets transactions.

Vasily Titov said :”The signing of the agreement underscores VTB Group’s ongoing drive to grow its business in Asia, and will help facilitate the development of bilateral trade and economic relations between Russia and China, which have always been reliable partners.”

-- Dodano: śr 21-05-2014, 11:34 --

http://fakty.interia.pl/swiat/news-chin ... Id,1429220

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

trzeba jeszcze pamiętać o protokole FOMC zwłaszcza, że w tym miesiącu nie było konferencji
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

lukpiasek pisze:
Tommy_Boss pisze:Co do Ujka to wychodzi mi trzecia fala spadkowa do okolic 99.70 , ale rynek zweryfikuje moje myślenie :D
ok a spróbuj rozważyć drugi możliwy scenariusz najlepiej odwrotny i ustal punkty ich negacji oraz potwierdzeń w ten sposób trudniej bedzie Cie zaskoczyć , bedziesz od razu przygotowany na inną wersję gdyby wystąpiła

mnie przy 101.20-101.35 włączą się czerwona lampka z możliwością odwrotu czyli obrona wsparcia a przy pozytywnym sentymencie na s&p możliwy odwrót w kierunku 102 ale to tak wstepnie

Hmmm :?: :?: :?: warte przemyślenia :564:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Zablokowany