nie wiem czy by nie zadziałał bez karty , jesli masz gdzies w poblizu WiFi to jest szansa że sie pobawisz ale nie jestem pewnykk.dreamer pisze:Taaa, to sie pobawiłamMusze isc do orange, bo mam starą karte a tu musi być microSim, wrrrr...
No nic, poczekać trza będzie, no to z braku laku czas sie wziąśc za fx.
DayTrading: Piątek 09.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 09.05.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Jak tam inwestowanie w Tesla Motors ?highend pisze:a miałasz/masz już jakiś telefon z Androidem?kk.dreamer pisze: Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłam![]()
Niech sie najpierw naładuje, apotem bedzie fun![]()
a jak tam wpakowac ,mt4?
Meta Tradera ściągasz normalnie ze sklepu Google Play za free oczywiście.
Potem wpisujesz swój login/hasło wybierając uprzednio serwer Twojego brokera. Tak samo zresztą na ipadzie działa.
Ja mam jeszcze SGS III i starszego SGS II (imho najlepszy), na każdym z telefonów mam Mt4 z kontem do innego brokera (mam w sumie 3 konta).
The only way is up
No i Kangur pięknie idzie...
0,9373 i później 0,94
0,9373 i później 0,94
- kk.dreamer
- Pasjonat

No to długa droga przede mna, chyba rusze dupe do orange po karte najpierw, androida nie kumam wogole, bo ja to dziecko nokii jestem ana n8 był symbian. Bedzie weekend pod wezwaniem nauka obsługi zabawki. Aleeeeee po weekendzie dobiore sie do mt4, nie ma batahighend pisze:a miałasz/masz już jakiś telefon z Androidem?kk.dreamer pisze: Ej weź no, nie podcinaj skrzydeł, jeszcze go nawet nie odpaliłam![]()
Niech sie najpierw naładuje, apotem bedzie fun![]()
a jak tam wpakowac ,mt4?
Meta Tradera ściągasz normalnie ze sklepu Google Play za free oczywiście.
Potem wpisujesz swój login/hasło wybierając uprzednio serwer Twojego brokera. Tak samo zresztą na ipadzie działa.
Ja mam jeszcze SGS III i starszego SGS II (imho najlepszy), na każdym z telefonów mam Mt4 z kontem do innego brokera (mam w sumie 3 konta).
Jak bede sie za to brała, to sie odezwe na priv to mi wytłumaczysz, żeby offtopu nie było
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Kartę możesz dociac nozyczkami. Serio. Wpisz sobie w wyszukiwarkę: szablon microsim
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
o w mordkę jeża eur/gbp możliwy odwrót 5pkt. od low sprzed kilku tygodni tak jak wczoraj edek spadł spod 1.4 wiec wracamy do silnego euro 
e/g 17 luty 8156 było - cyżby to co wczoraj na edku ma się zdarzyć ? stawiam 80/20 że tak czyli e/g do konca dnia z figurę do góry
albo 1,5
e/g 17 luty 8156 było - cyżby to co wczoraj na edku ma się zdarzyć ? stawiam 80/20 że tak czyli e/g do konca dnia z figurę do góry
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:38 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- kk.dreamer
- Pasjonat

a jak pojade do orange to oni mi taka karte od reki wydadza czy to sie jakos czeka? No bo żeby ten sam nr tel był chcehighend pisze:Kartę możesz dociac nozyczkami. Serio. Wpisz sobie w wyszukiwarkę: szablon microsim
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
MaciejWLKP
- Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Piątek 09.05.2014
Być może i nazwanie kogoś idiotą to delikatna przesada ale całkowity brak odpowiedzialności, brak jakichkolwiek zasad to już odpowiednie określenie. Poza tym straty ponosi każdy, nawet zarabiający inwestor. Skoro pkubiu dalej myśli życzeniowo to widocznie strata 50k dalej nic nie nauczyła to musi stracić resztę może wtedy zrozumie. Niestety nie wszyscy nadają się do tego by spekulować.Matthew414 pisze: I za to powinien być ban dożywotni nazywając kogoś idiotą. Początkujący traci i tyle. Pozycja za duża skoro poszedł MC i brak MM. Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy.
Co do euro to widać dziś dużą słabość, na 1.3850 korci by postawić małe S z ciasnym SL
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Czy to ironia? Po wczorajszym mam pozycje na minusie - dla mnie to nie problem. Duże depo plus odpowiedni MM i poczekam aż wróci powyżej $200 za akcje. Co wiecej na obecnych poziomach elki dobieramTsunamiPL pisze:
Jak tam inwestowanie w Tesla Motors ?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie, spółka faktycznie fajna i nieźle przeceniona.highend pisze:Czy to ironia? Po wczorajszym mam pozycje na minusie - dla mnie to nie problem. Duże depo plus odpowiedni MM i poczekam aż wróci powyżej $200 za akcje. Co wiecej na obecnych poziomach elki dobieramTsunamiPL pisze:
Jak tam inwestowanie w Tesla Motors ?
The only way is up