pamietaj trend is your friends, papka miedialna sugeruję mocnego dolara słabą giełdę ale to nie musi się stac od razu ale np: za pół roku z wyższych poziomów ale wtedy papka medialna bedzie sugerować znowu że dolec $ jest jak papier toaletowy i że hossa w pełni , na giełdzie jest nagradzane samodzielne myślenie a nie sugerowanie się tym co podsuwa mainstreamkk.dreamer pisze:Pogubiłam się juz na edku, niby technicznie wychodzi 1,4, ale jakoś mi cos tu śmierdzi
DayTrading: Wtorek 06.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 06.05.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- kk.dreamer
- Pasjonat

dla mnie dzisiaj jakiś chaos jest, nie będę na siłę szukać trejdów, czas dziś odpocząć, popołudniu wrócę, owocnych łowów chłopakilukpiasek pisze:pamietaj trend is your friends, papka miedialna sugeruję mocnego dolara słabą giełdę ale to nie musi się stac od razu ale np: za pół roku z wyższych poziomów ale wtedy papka medialna bedzie sugerować znowu że dolec $ jest jak papier toaletowy i że hossa w pełni , na giełdzie jest nagradzane samodzielne myślenie a nie sugerowanie się tym co podsuwa mainstreamkk.dreamer pisze:Pogubiłam się juz na edku, niby technicznie wychodzi 1,4, ale jakoś mi cos tu śmierdzi
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
spoko postaram sie ale mecza oko jak nie raz sie to czytammsuits pisze:Nowy , nie reaguj na te ich zaczepki i wyjdziesz z klasą. Oni po prostu odreagowują , ktoś kiedyś też nad nimi się tak pastwił i szukają teraz pożywki dla siebie. Nie reaguj i olej to co piszą , pomruczą z tydzień i im się znudzi. Ci co są na tym forum regularnie to i tak mają wyrobione zdanie na tą sytuacje więc powodzenia
jak kable jest 16950 zaliczony pierwszy poziom
oandianie w shortach, już 74% na edim, 
http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
na kablu nieco mniej 71%, w sensie spadło ... ciekawe dlaczemu

http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
na kablu nieco mniej 71%, w sensie spadło ... ciekawe dlaczemu
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a dokladne 16953 
-- Dodano: wt 06-05-2014, 10:41 --
dla rozjasnienia czemu 953 do poprzedniego wykresu
-- Dodano: wt 06-05-2014, 10:48 --
jak zaczarowani 53 target i zatrzymanie
-- Dodano: wt 06-05-2014, 10:41 --
dla rozjasnienia czemu 953 do poprzedniego wykresu
-- Dodano: wt 06-05-2014, 10:48 --
jak zaczarowani 53 target i zatrzymanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cóż za jasność
Szkoda że PO fakcie, czytam od początku dzisiejszy DT i jakoś tej jasności PRZED faktem nigdzie nie znalazłem...
Szkoda że PO fakcie, czytam od początku dzisiejszy DT i jakoś tej jasności PRZED faktem nigdzie nie znalazłem...
cajto pisze:Cóż za jasność![]()
po fakcje ahaha a co podawalem wczeniej na wykresach na KABLU obudź sie chlopcze skoncz wstydu oszczedz
kiedy ja pisalem w kierunku ZIELONEGO o poziomach 953 980
POKAŻ z dziś te wykresy CHŁOPCZE, po prostu daj odnośnik do nich....Nowy123 pisze:cajto pisze:Cóż za jasność![]()
po fakcje ahaha a co podawalem wczeniej na wykresach na KABLU obudź sie chlopcze
Sorry, napomknąłeś o tym poziomie.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 10:55 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
ktoś o złoto pytał... https://www.tradingview.com/x/RBqUBGgY/
jakby to powiedziec, wciąż na dwoje babka wróżyła ... na krótko, to jakby podwójny szczyt na h4, i nawrót pod 1298 ... ale na 1307, silny S/R więc zobaczymy co będzie ...
jakby to powiedziec, wciąż na dwoje babka wróżyła ... na krótko, to jakby podwójny szczyt na h4, i nawrót pod 1298 ... ale na 1307, silny S/R więc zobaczymy co będzie ...
Jutro też jest dzień.
tez zaszorcilem edwarda z dosc szerokim stopem, moze przed danymi zdaza go troche spuscic, chociaz z drugiej strony dobrze by bylo gdyby dalej ciagneli w gore, moze zmiennosc w koncu by wrocila bo 50pipsowe swieczki daily , powoduja, ze krew sie gotuje i to juz kolejny tydzien