DayTrading: Wtorek 06.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 06.05.2014
edi, ... 1.4040 ...
https://www.tradingview.com/v/RA1ZEvdY/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kk.dreamer
- Pasjonat
Ładnie edek poszedł, stawiałam, że zanim poleci w niebo jeszcze podejdzie pod 1,379, atu jednak proszę 
No w obecnej sytuacji Pedro tak by wychodziło 1,4

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
dokladniepedro pisze:edi, ... 1.4040 ...https://www.tradingview.com/v/RA1ZEvdY/

pierwszy raz widzę jednocyfrowe RSI (7,5 punkta!) na 15 min TF (USD/PLN)
odczyt francuskiego pmi lepszy od oczekiwań o 0,1 - eurusd w górę - nie ma to jak optymizm

odczyt francuskiego pmi lepszy od oczekiwań o 0,1 - eurusd w górę - nie ma to jak optymizm

Swing
tez tak wczoraj wieczorem obstawialem, na szczescie poszedlem po rozum do glowy i poczekalem do dzisiaj, lepiej spac w nocy spokojniekk.dreamer pisze:Ładnie edek poszedł, stawiałam, że zanim poleci w niebo jeszcze podejdzie pod 1,379, atu jednak proszę

dobra ja po wczesniejszych wycinkach SL sprzedalem kabla i edka jak sie okazuje na sczytach, SLe po 40 pips, jak mnie wytnie to spadam z tych par na jakis czas 
I ogolnie chyba bedzie trzeba przerwe zrobic, bo to jest tak wbrew logice wszystko dla mnie, ze szkoda gadac.

I ogolnie chyba bedzie trzeba przerwe zrobic, bo to jest tak wbrew logice wszystko dla mnie, ze szkoda gadac.
hop, przyszły niemcy i będzie szpilka.
chyba, że znowu coś mnie zaskoczy
chyba, że znowu coś mnie zaskoczy

Swing
a to dziwne bo według mojej logiki wszystko idzie jak po sznurkupsxor pisze:dobra ja po wczesniejszych wycinkach SL sprzedalem kabla i edka jak sie okazuje na sczytach, SLe po 40 pips, jak mnie wytnie to spadam z tych par na jakis czas

forex nie jest taki trudny trzeba być tylko po dobrej stronie rynku w odpowiednich momentach

edek zawraca a jeszcze szczytu nie dotknął 3940-3966

Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 10:04 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jak jutro dj mario wejdzie na djke to zrobi z edka 1.37xxlukpiasek pisze:a to dziwne bo według mojej logiki wszystko idzie jak po sznurkupsxor pisze:dobra ja po wczesniejszych wycinkach SL sprzedalem kabla i edka jak sie okazuje na sczytach, SLe po 40 pips, jak mnie wytnie to spadam z tych par na jakis czas
I ogolnie chyba bedzie trzeba przerwe zrobic, bo to jest tak wbrew logice wszystko dla mnie, ze szkoda gadac.![]()
1.4 tuz tuz a tak się niektórzy śmiali
forex nie jest taki trudny trzeba być tylko po dobrej stronie rynku w odpowiednich momentachi ćwiczyć dużo najlepiej na demo1234
edek zawraca a jeszcze szczytu nie dotknął 3940-3966
Przepraszam mili państwo ale w przerwie kłótni mógłby się ktokolwiek wypowiedzieć na temat złotka? - Dziękuje 

Nigdy się nie poddawaj, a nigdy nie upadniesz...