DayTrading: Wtorek 06.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 06.05.2014
No i edzio wystartował jak rakieta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
no wreszcie ruszył się, nie mam teraz dostepu do niemiaszkowych kresek, jak wysoko obstawiacie edka dzisiaj?mareq pisze:No i edzio wystartował jak rakieta.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Co jest powodem osłabnięcia dolara?
https://www.tradingview.com/x/77ZznDN6/kk.dreamer pisze:no wreszcie ruszył się, nie mam teraz dostepu do niemiaszkowych kresek, jak wysoko obstawiacie edka dzisiaj?mareq pisze:No i edzio wystartował jak rakieta.
prosze

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
rozczuliliscie sie za duzo na tym forum
lepiej powiedzcie jak widzicie ejka???
ja osobiscie czekam od dwoch dni na wybicie gora, zasieg trojkata wydaje sie olbrzymi, ale realnie patrzac widze 145 w zasiegu. jak na dzisiaj to 143 powinno peknac
lepiej powiedzcie jak widzicie ejka???
ja osobiscie czekam od dwoch dni na wybicie gora, zasieg trojkata wydaje sie olbrzymi, ale realnie patrzac widze 145 w zasiegu. jak na dzisiaj to 143 powinno peknac

ojropa się budzi z pokryzysowych problemow? każdy dobry nius dla eurozony jest rakietowym paliwem dla eurusd ... ewidentnie usd ma byc słabe. ... eur ma byc mocne, cokolwiek by się nie działo : )
FUCK YOU BERNANKE!
FUCK YOU BERNANKE!
Jutro też jest dzień.
Witam, Złotko też jak po sznurku narazie. Możecie powiedzieć jakie sa szanse na dotarcie do 133. ?
Nigdy się nie poddawaj, a nigdy nie upadniesz...
Nie wiem. Sugerowałem się silnym wsparciem i świeczkami z H4 i D1. Ponieważ konto mam mikroskopijne to stwierdziłem, że raz kozie śmierć i postawiłem full depo. Dzięki strzałowi dzisiejszy utarg na poziomie 200%. Teraz muszę się pilnować, żeby nie stracić tego przez głupotę.GiGa pisze:Co jest powodem osłabnięcia dolara?
kk.dreamer
Ja nie zaczynam to raz.....jak pisalem i podpowiadalem co do akcji na USD JPY w Piatek co widze na indeksach a szczególnie na DAX po reakcji stalo sie co sie stalo no ale miszcz MGIELKA juz tego nie napisze tylko wyskakuje z ckliwymi tekstami....
pisałem ze juz nie beda podawal co gdzie biore bo sie mija z celem przy takim szczekaczu jednym i drugim
moj blad ze co kolwiek wspomniałem o indeksach bo sie powoli robi tutaj kolko wspólnej adoracji na czele z ZIELONA wszechwiedzącym nieomylnym omnibusem
a teraz patrz na KABLA ZIELONKA 16953 16980
Ja nie zaczynam to raz.....jak pisalem i podpowiadalem co do akcji na USD JPY w Piatek co widze na indeksach a szczególnie na DAX po reakcji stalo sie co sie stalo no ale miszcz MGIELKA juz tego nie napisze tylko wyskakuje z ckliwymi tekstami....
pisałem ze juz nie beda podawal co gdzie biore bo sie mija z celem przy takim szczekaczu jednym i drugim
moj blad ze co kolwiek wspomniałem o indeksach bo sie powoli robi tutaj kolko wspólnej adoracji na czele z ZIELONA wszechwiedzącym nieomylnym omnibusem
a teraz patrz na KABLA ZIELONKA 16953 16980
Pewnie umocnienie euroGiGa pisze:Co jest powodem osłabnięcia dolara?
09:15 Hiszpania Indeks PMI dla usług kwiecień 56,5 (zaczynaja lepiej charatac w gałe to dlatego