DayTrading: Wtorek 06.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 maja 2014, 00:00

Wzrost
19
58%
Bez zmian
5
15%
Spadek
9
27%

Liczba głosów: 33

turboburbo
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 06.05.2014

Nieprzeczytany post autor: turboburbo »

Witam. Jak myślicie, kabel coś się cofnie ? :roll:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

cajto pisze: Oby duma nie przerodziła się w pychę i nie przesłoniła Ci wykresu :wink: do TP droga daleka, pilnuj, pilnuj i obserwuj...
To mi nie grozi ale dzięki :) Chyba jeszcze jestem normalny, ale widzę na forum że parę osób ma problem i psychika im siada i się potem wyżywają na innych....

Anyway i tak dałem eS za wcześnie bo zanim zleciało to trochę urosło rano. TP okolice 9000 punktów. SL na zysku i zostawiam. Albo zarobię dużo, albo nie stracę nic - takie ryzyko to ja lubię :) Tylko jak tu powstrzymać palec od chęci zamknięcia aktualnego zysku???

btw. dorzuciłem do pieca rzeźnik S: 172.9xx, kabel S 1.695xx, oba SL już na zysku. Ciekawym :) i idę sobie swoje robić.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

turboburbo pisze:Witam. Jak myślicie, kabel coś się cofnie ? :roll:
prawdopodobnie nie, bo rynek zrobi Tobie na złość.

Żartuję - może cofnie - mamy dywergencję oandiańską

turboburbo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: turboburbo »

Bemowo1 pisze:

Piękne żarty... :P . Na spokojnie sobie zagrałem skromnego shorta.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Nowy123 pisze:
Kusus pisze:Nowy123 mam prosbe. Moglbys ograniczyc sie do 5 postow dziennie? Zasmiecasz watek. Kilka osob wrzucalo projekcje kabla w tym i ja ale ciebie sobie nie przypominam.

Ponowna prosba - wytnij z twoich wszystkich wypowiedzi 10% najwartosciowszych rzeczy i ogranicz pisanie do prognoz i 5 postow. Serio, bedzie latwiej i nam (bo i tak nie da sie czytac tego co piszesz) i Tobie bo bedziesz mial mniej pisania.

Pokaz mi Twoje wejscie na kablu przed tym podjazdem. Nie obchodzi mnie wielkosc pozycji tylko samo wejscie. Jesli nie wszedles to przestan nas szturmowac tymi historycznymi bredniami.

to masz slaba pamiec :lol: :lol: zapytaj ZIELONKI ktory komentowal moj wykres poczatkiem maja chyba jak sie nie myle 1- 2 maja

ze zyje dalej w 2008 roku jak pisalem ze na kablu widze nadchodzaca korekte ABC po wykonczeniu 5 tki

a pokazywalem jak bylem maly juz tu udowodnlem lapkusiowi jak moja gra na demo wyglada i nie mam zamiaru tego znowu robic i czegos udawaniac ochlon - raz wystarczy

a zreszta mniejsz z tym bo o juz sie robi żałosne
Dlaczego, za każdym razem jak Cię o coś pytam to Ty przechodzisz do obrony i się rzucasz?
Zadałem Ci dzisiaj kilka prostych pytań a Ty za każdym razem mówisz, że nie grasz na demo i, że lukpiasek coś tam...

Zatkałeś się? Zapętliłeś? Mózg Ci przestał funkcjonować?

Mógłbyś ze mną normalnie pogadać a nie rzucasz ciągle tymi samymi frazami, bredniami jak Cię o coś zapytam lub skomentuje (i każdemu innemu też). Mnie to zupełnie nie obchodzi czy Ty grasz na demo, czy jesteś dziewicą, czy masz psa i ile kart kredytowych wyzerowałeś. Więc nie rozumiem czemu każde pytanie i post skierowane do Ciebie kończą się tylko żałosną próbą obrony swojej osoby?

Przeciez ja Cię nie atakuje tylko próbuje rozwiać wątpliwości... :) :D

-- Dodano: wt 06-05-2014, 11:32 --
highend pisze:
cajto pisze: Oby duma nie przerodziła się w pychę i nie przesłoniła Ci wykresu :wink: do TP droga daleka, pilnuj, pilnuj i obserwuj...
To mi nie grozi ale dzięki :) Chyba jeszcze jestem normalny, ale widzę na forum że parę osób ma problem i psychika im siada i się potem wyżywają na innych....

Anyway i tak dałem eS za wcześnie bo zanim zleciało to trochę urosło rano. TP okolice 9000 punktów. SL na zysku i zostawiam. Albo zarobię dużo, albo nie stracę nic - takie ryzyko to ja lubię :) Tylko jak tu powstrzymać palec od chęci zamknięcia aktualnego zysku???

btw. dorzuciłem do pieca rzeźnik S: 172.9xx, kabel S 1.695xx, oba SL już na zysku. Ciekawym :) i idę sobie swoje robić.
Kolejny który łapie 9/10 pozycji co do pipsa na samych szczytach :D
Ehhh... albo to ze mną jest coś nie tak albo nie wiem w każdym razie chciałbym poznać ten cudowny sekret zamykania i otwierania pozycji co do pipsa przed zmianą kierunku w 9/10 przypadków.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Kusus pisze: Kolejny który łapie 9/10 pozycji co do pipsa na samych szczytach :D
Ehhh... albo to ze mną jest coś nie tak albo nie wiem w każdym razie chciałbym poznać ten cudowny sekret zamykania i otwierania pozycji co do pipsa przed zmianą kierunku w 9/10 przypadków.
nie wiem czy to są szczyty - tzn. nie mam pewności, ale mogę Ci screenshota wrzucić z obydwiema pozycjami jeśli to sprawi, że uwierzysz. Aktualnie kabel blisko wywalenia SLa. A w ogóle uczepiłeś sie mnie przeokropnie :mrgreen:
Generalnie nie jestem chciwy i nie musze łapać szczytów i dołków - choć byłoby miło, ale wystarczy, że złapię tak aby później szło dobrze i przecież o to w tym chodzi!

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

forex-nawigator to forum do znęcania się nad nowym :lol:

a tak na serio to byś nowy podczepił konto pod "coś" i pokazał ja się kapitał pomnaża (może być demo)
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
GiGa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GiGa »

turboburbo pisze:
Bemowo1 pisze:

Piękne żarty... :P . Na spokojnie sobie zagrałem skromnego shorta.
Z tymi shortami bym uważał, bo trend wzrostowy jest wyraźny.
https://www.tradingview.com/x/X0RNGme0/

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

czas na maly odpoczynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

dokładnie - rośnie kabel, SL na kablu wybity. Kurcze ani L ani S nie wiadomo co robić ;)

Zablokowany