DayTrading: Wtorek 06.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 06.05.2014
nie wazne zreszta bo pisalem ze juz nie podaje gdzie co i jak....
KABEL podprowadzony przed danymi pod opory tyle ze dane dopiero 10 30 wiec czasu a czasu
KABEL podprowadzony przed danymi pod opory tyle ze dane dopiero 10 30 wiec czasu a czasu
Kusus jak widzisz dzisiaj parę AUD/USD? 

Pod tym moge sie podpisac, szczegolnie pod tym zaznaczonym.ZielonaMgielka pisze:Nie masz za grosz klasy i szerzysz tylko brednie i absurdy wokol z predkoscia 10 postow na godzine.Nowy123 pisze:ja sie nie strasuje w przeciwienstwie d oCiebie bo ja zarabiam na tych ruchach a ty zaklinasz nowe szczyty![]()
Zycie...

a co zapomnialo sie jak sie pisalo o L na DAx w tym czasie a jak pisalem o S na 1890 tak trzymalem liczac na wiecje a dobieralem i wszystko opisywalem co i jak gram to nie o uparcie chodzi bo przedstawialem co gdzie i jak a nie puste slowaka rzyczeniowe zreszta juz to nie raz opisywalem dla tego powiedzielemze nie beda nic podawal bo sie mija z celemcajto pisze:Sorry Nowy, ale mam wciąż w pamięci Twoją S z sapiny z okolic 1890, zjazd do 1809, powrót w okolice wejścia, a Ty piszesz w tamtym czasie że dokładasz S z aktualnych poziomów i trzymasz jedną starą![]()
To o jakich zyskach mowa? Że było do wyjęcia xxxP nie znaczy że tyle wyjąłeś, Ty ciągle czekasz na Wielkie Łup, więc gros zysków z dobrze otwartych pozycji masz zjadane przez powrót do trendu.
Jak się na coś uprzesz, to nie ma zmiłuj. Tak jak było z "szykowaniem się pod FED", od 2.5 tygodnia przed nim każdego dnia trułeś, że się utawiają i szykują, przyszedł Fed i fajerwerków jak miesiąc wcześniej nie było, a gra toczyła się normalnie. Ale u Ciebie w tym czasie było w co trzecim poście "FED, FED, FED", za kilkanaście dni znów wrócisz do starej śpiewki, kiedyś znów pójdzie laga zgodnie z Twoją prognozą, a Ty będziesz tryumfalnie zaznaczał przez następny tydzień "a nie mówiłem, pisałem przecież"![]()
Coraz bardziej mnie irytujesz.
@Kusus - tam gdzie zaczyna się Nowy123, tam kończy się logika.
Coś o edku dzisiaj cicho a właśnie atakuje ostatnie szczyty. Ciekawe czy przebije trwale i jaki zakres na dziś.
ZIELONa
skoncz z tymi ckliwimi tekstami bo nie wiem czy mam plakac czy sie smiac
a teraz zapytaj kto wniósł tutaj wiecej d ogry na indeksach i carry trade JPY ty czy ja
juz CI udowodnilem jak temat wyglada a ty dalej szczekasz...ty mi o klasie wyskakujesz albo grasz by zarabiac albo gryziesz jak ty po nogawkach myslac ze jestes wszechwiedzac i nieomylna SKONCZ WSTYDU OSZCZEDZ
bo jak sie sprawdz milkniesz juz CI o tym pisalem tak jak z KABLE bylo i twoim glupkowatym komentarzem do mogjeg owykresu
TAKI ZYCIE typowy polacek
skoncz z tymi ckliwimi tekstami bo nie wiem czy mam plakac czy sie smiac

a teraz zapytaj kto wniósł tutaj wiecej d ogry na indeksach i carry trade JPY ty czy ja
juz CI udowodnilem jak temat wyglada a ty dalej szczekasz...ty mi o klasie wyskakujesz albo grasz by zarabiac albo gryziesz jak ty po nogawkach myslac ze jestes wszechwiedzac i nieomylna SKONCZ WSTYDU OSZCZEDZ
bo jak sie sprawdz milkniesz juz CI o tym pisalem tak jak z KABLE bylo i twoim glupkowatym komentarzem do mogjeg owykresu
TAKI ZYCIE typowy polacek
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 09:08 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Siema. Chłopaki błagam Was. Az się odechciewa czytać forum. Nie ma Ryska to WY teraz zaczynacie. Dajcie Nowemu spokój, jest jak wolny elektron, niech robi co swoje, nic nam do tego.
Powiedzcie mi lepiej, czy dzisiaj to jest cos w stanie ruszyc EU czy znowu takie flaki z olejem?
Powiedzcie mi lepiej, czy dzisiaj to jest cos w stanie ruszyc EU czy znowu takie flaki z olejem?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
@ Nowy123 - o to "liczyłem na więcej" się rozchodzi - posiadając na SP500 zysk ok 80pkt i pozwolić mu stopnieć do kilku...daruj, dla mnie to amatorszczyzna.
to akurat może być RGR...Kusus pisze:To nie jest formacja rgr. Zebys mi potem nie marudzil jesli Twoj scenario sie zrealizuje ale przede wszystkim zlamales reguly tworzenia sie rgr.
trend widać tutaj : https://www.tradingview.com/x/BB9KNYyq/
szczegóły tutaj : https://www.tradingview.com/x/zeoetAyZ/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Trend boczny z naciskiem na niezwykle istotny rejon 0.93 (rysunek)skuter pisze:Kusus jak widzisz dzisiaj parę AUD/USD?
Nie wykluczam też lekkiego zjazdu w okolice LT i później UP.
Kangur teraz nie nadaje się do gry. Jest uwięziony między niezwykle istotnymi poziomami i na tą chwilę widzę konsolę i brak płynności. (jednak pozostaję bykiem w średnim i dłuższym terminie - jednak obecnie jestem bez pozycji i czekam co się wydarzy w okolicach 0.93)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.