DayTrading: Poniedziałek 05.05.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.05.2014
Siemanko ;] Edek ostatnio , dramat z płynnością ;]
a w ogóle gra ktoś takie cuda jak Kawa lub NatGas ?:)
a w ogóle gra ktoś takie cuda jak Kawa lub NatGas ?:)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- kk.dreamer
- Pasjonat
Gdzie wszyscy pouciekali? Generalnie to za dużo się dziś nie dzieje na wykresach, myslę, że trzeba poczekać do jutra na większą zabawę
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ejek,
zapowiada się strzał up - ciasno!!! - pomimo, że wyszliśmy pod tl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
jak zwykle pojawisz się co jakiś czas i bredzisz.... ale wiem czemu się pojawiasz... bo pewnie nudno na blogu tak we dwóch rozmawiaćlekkoWzrośnie pisze:
a ja myślę, że twoja zabawa i kermita zakończyła się zresetowaniem konta

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bemowo1 pisze:ejek,
jak ABC to C w dol 5 tka az tak wysoko nie bardzo wychodzi
- kk.dreamer
- Pasjonat
a ja myślę, że twoja zabawa i kermita zakończyła się zresetowaniem konta, jak zwykle, mówisz w zwrocie przypuszczającym, twoja wypowiedź to tyle, że "kurs się ruszy" nic nie dajesz z siebie, kompletne ZEROlekkoWzrośnie pisze:kk.dreamer pisze:Gdzie wszyscy pouciekali? Generalnie to za dużo się dziś nie dzieje na wykresach, myslę, że trzeba poczekać do jutra na większą zabawę
Rychu
Skoro mnie wywołałeś do tablicy to jestem. Nie, nie wyzerowałam swojego konta, podjrzewam że w przeciwieństwie do Ciebie. Tak, PISZĘ a nie mówię, w zwrocie przypuszczającym bo na foreksie nic nie jest pewne. Skoro dla Ciebie jest pewne to się nie nadajesz do tego. Ja mam zdrowe podejście.
Moje posty, skoro nic dla Ciebie nie wnoszą, zbanuj mnie i nie czytaj, wolny kraj. Nie zamierzam tworzyć miiona wersji swoich wizji kursu i wklejać ich, bo Ty masz taką ochotę.
Robię co swoje. W przeciwieństwie do Ciebie, moją uwagę przykuwa zarabianie pieniędzy, a nie pie....enie farmazonów, jak to masz w zwyczaju. Tylko dziwne, moje posty nic tu nie wnoszą, a Ty poświęciłeś uwagę na ich skomentowanie.

Żeby nie było OT, nadal podtrzymuję opinie krótkotermiowego zjazdu na EU.
PS. Rysiek, mam kota o tym imieniu, kawał bydlęcia z niego. Pozdro.
- kk.dreamer
- Pasjonat
JUż pisałam, ja EU widze na 1.379, na ej nie gram
- Matthew414
- Pasjonat
Re: Odp: DayTrading: Poniedziałek 05.05.2014
"Twoją" pisze się z dużej. Widzę u Ciebie kompleks małego członka. Dobre wyniki z nauki, ale gnębiony w podstawówce. Zgadłem ?lekkoWzrośnie pisze:lubię tę dziewczynę kk.dreamer, ale co i jak będzie z e/u i e/j?jakie masz liczby, takie jak my?
dużo piszesz, ale nie o kursach..daj opinie na e/u i e/j na pewno się wielu zainteresuje wtedy nie tylko twoją urodą
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Dajcie juz spokój... przecież to wiadomo, że skasował konto do 0 i nie ma gdzie rozładować napięcia - pewnie dziewczyna mu nie daje, nie ma kasy czy coś;] Ciekaw jestem ile stracił
Najprostszy sposób to zignorowanie jego konta i dodanie do czarnej listy. Ja tak zrobiłem i mam tą przyjemność nie widzieć tego co on pisze ;] ... i zrobię tak z każdym następnym nickiem który założy.
Dobra, minuta stracona na trolla i czas wrócić do forexu.
Gold jest tam gdzie pokazywałem rano, że będzie. Zyski zdjęte i czekamy na kolejny setup.
Ja będę miał na uwadze krossy z dolarem - mianowicie chodzi mi o dzisiejsze świeczki dzienne.

Dobra, minuta stracona na trolla i czas wrócić do forexu.
Gold jest tam gdzie pokazywałem rano, że będzie. Zyski zdjęte i czekamy na kolejny setup.
Ja będę miał na uwadze krossy z dolarem - mianowicie chodzi mi o dzisiejsze świeczki dzienne.
A podkupiłem kabla... SL 1.6850, TP 1.6950. Ładnie wyciągneli H4 i może być niezły profit.