DayTrading: Poniedziałek 05.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 maja 2014, 00:00

Wzrost
7
26%
Bez zmian
3
11%
Spadek
17
63%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 05.05.2014

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kusus pisze: Jednak ty pisałeś, że rzeźnik do połowy maja spadnie w okolice 162 - czy jakoś tak i że będziesz grał S cały czas a teraz piszesz, że prognozowałeś Longi a teraz wchodzisz S stąd (jak mniemam) zważywszy na fakt, że był weekend i minęło poniekąd tylko 48 godzin handlowych to szybko zmieniasz swoje prognozy długoterminowe.
tak - pisałem, że rzeźnik w połowie maja spadnie (chyba nie podałem do ilu), a Ty pisałeś, że poleci UP nawet 1000pipsów - zobaczymy już za 10 dni :)
a co do longów to było przed wystrzałem rzeźnika, jak 90% forum było na eS ja pisałem wtedy "long long long do znudzenia long" - nie pamiętasz? :) Teraz sytuacja się zmieniła i jestem na eS aż do osiągnięcia pewnego pułapu, by znowu wyskoczyć z eLką. To chyba oczywiste? :)

odpowiesz mi jak widzisz kangura? cenię Twoje zdanie w tym temacie. Naprawdę no offence! :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
Kusus pisze: Jednak ty pisałeś, że rzeźnik do połowy maja spadnie w okolice 162 - czy jakoś tak i że będziesz grał S cały czas a teraz piszesz, że prognozowałeś Longi a teraz wchodzisz S stąd (jak mniemam) zważywszy na fakt, że był weekend i minęło poniekąd tylko 48 godzin handlowych to szybko zmieniasz swoje prognozy długoterminowe.
tak - pisałem, że rzeźnik w połowie maja spadnie (chyba nie podałem do ilu), a Ty pisałeś, że poleci UP nawet 1000pipsów - zobaczymy już za 10 dni :)
a co do longów to było przed wystrzałem rzeźnika, jak 90% forum było na eS ja pisałem wtedy "long long long do znudzenia long" - nie pamiętasz? :) Teraz sytuacja się zmieniła i jestem na eS aż do osiągnięcia pewnego pułapu, by znowu wyskoczyć z eLką. To chyba oczywiste? :)

odpowiesz mi jak widzisz kangura? cenię Twoje zdanie w tym temacie. Naprawdę no offence! :)
Dobra. Po prostu nie wazna jest historia tego co bylo a kazdy Twoj post to 90 % opowiadania tego co bylo w tamtym tygodniu i jedna linijka prognozy :D - o to mi chodzi.

Na ten moment widze kangura na S lekko - 0.9250-40 ale w perspektywie kilkudniowej (jutro, pojutrze) widzialbym go raczej w okolicach 0.93. Wszystko zalezy od tego co bedzie w nocy bo mamy dane z australii wiec w zasadzie jutro jak wstane to bede myslal o kangurze.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dzięki, ja póki co kangur Long

wklejam zrzut ekranu z daxa z możliwym scenariuszem? Co myślicie - wrzuciłem eSkę choć świeca wygląda mega zakupowo... ale czy na pewno? :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

highend pisze:Dzięki, ja póki co kangur Long

wklejam zrzut ekranu z daxa z możliwym scenariuszem? Co myślicie - wrzuciłem eSkę choć świeca wygląda mega zakupowo... ale czy na pewno? :)

ne zapomnie o danych w nocy na kangurze co by ne bylo niespodzianki jakies

Zablokowany