DayTrading: Piątek 02.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
ale banksterka kabelka schematycznie wali 

zapakowali się w longi, a tu PMI lekko numer wyciął, bo poniżej oczekiwań ... i co z tym fantem teraz zrobicBemowo1 pisze:ale banksterka kabelka schematycznie wali

bo jakby w celu albo minimalnie lepszy, to reakcja pewnie na 50-70 pips ... a że gorszy, to smutno z tych wsokich poziomow schodzic ; )
FUCK YOU BERNANKE!~....
po bimbrze długo się w głowie kręci? ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ciekawe jak będzie z podjazdami przed NFP
lukpiasek pisze:
oj ty zazdrośniku malutkito takie POLSKIE zazdrościsz bo nawet na demo tak nie umiesz
![]()
juz CI udowdnilem ja kumnie demo wyglada a ty dalej swoje

jestes nieformowalny
To zależy.pedro pisze:
po bimbrze długo się w głowie kręci? ...
Jak zagryzałeś smalcem z cebulą to może trzymać długo.
Jak nie zagryzałeś to i z tydzień

Dziękujemelpomena pisze:No i należą się ogromne gratulacje!Kusus pisze:no i ?lukpiasek pisze:Jak już o kunkursach mowa to ja też się pochwalę bo jestem w top1konkursu w XTB (na kontach realnych)

kilka lat temu też byłem tu na forum ale reprezentowałem poziom "tutejszej demo śmietanki" ale wyciągam wnioski z błędów i pomału idę do przodu

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Czyli nie wyjęty z formy - in vitro?Nowy123 pisze:
jestes nieformowalny

trochę nia tak zrozumiałeś moje intencje - AT jest efektem fundamentów, oczywiście że sama AT nie istnieje - to tylko projekcja tego co się dzieje "u podstaw" tyle, że jakiś kumpel Bena, Yellen itp. wie szybciej i więcej niż my na tym forum. A do tego ten kumpel ma o wiele więcej kasy i to nie swojej - bo jest szefem jakiegoś funduszu lub banku... Oczywiście ten "kumpel" też nie wie wszystkiego, bo nie ma kumpla w wierchuszce chińskiej partii ani w BOJ - ale tam istnieje inny "kumpel" który wie co BOJ ogłosi lub zrobi itp. To samo ze statystykami - jakieś odczyty PMI itp. - dla niektórych są znane KILKA dni przed ich ogłoszeniem - więc ktoś już pod nie wcześniej zagrał. Dlatego piszę, że tylko AT się liczy, bo tylko na EKG tacy gracze jak my możemy zauważyć "w co się gra". Wszystkiego innego dowiadujemy się "po czasie". To taka podstawowa filozofia istnienia AT - pierwszy akapit wstępu w każdym podręczniku AT - ale widać wiele osób opuszcza wstęp przy czytaniu podręczników...ZielonaMgielka pisze:Nie ma czegos takiego jak rynek oparty na czystym AT. Jesli twierdzisz ze gracze wchodza w oparciu o jakies informacje pare dni wczesniej to sam sobie zaprzeczasz. Nic nie jest tu czarne i biale. Niektorzy wchodza w rynek na podstawie informacji po za wykresem, niektorzy opieraja wlasna gre na poziomach a inni na podstawie fal elliota badz innych rownie absurdalnych bajek. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. FX to najmniej klarowny rynek jesli chodzi o wglad w order-flow.dsokol pisze:Bo w edku już od dawna tylko czysta AT się liczy dlatego częste głosy na tym forum, że "jest nieprzewidywalny","nie da na nim się grać" itp. - fundamenty tylko wtedy gdy potwierdzą AT. Dlaczego? Bo duzi gracze mają info nawet kilka dni przed ich ogłoszeniem... A płotki które dowiadują się w chwili publikacji nie mają siły ruszyć rynkiem... Jedynie coś zupełnie zaskakującego może ruszyć "pod prąd" - jakiś duży atak terrorystyczny w europie lub stanach, upadek meteorytu itp. ale i tak za chwilę po długich szpilach wróci do obranego kierunku...
myślę że dzień zakończą pod stożkiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Plastelina, modelina, rozróżniaj kolega co jest co. Prawdziwy trader jest jak modelina.Bemowo1 pisze:Czyli nie wyjęty z formy - in vitro?Nowy123 pisze:
jestes nieformowalny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.myfxbook.com/members/NieBede ... wal/901514
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo
100% publiczne ;d