DayTrading: Piątek 02.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 maja 2014, 00:00

Wzrost
8
29%
Bez zmian
1
4%
Spadek
19
68%

Liczba głosów: 28

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Ja w nocy na edku zarobiłem na spadku a teraz cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK. Kurczę, mam nadzieję, ze nie wystrzeli w góre bo jestem w top5 konkursu Armanda Markets :D

Awatar użytkownika
dsokol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dsokol »

melpomena pisze:Po Edku wszystkie odczyty PMI spływają. Za chwilę Francja i Niemcy, ale chyba dopiero payrolle wieczorne tchną nieco życia w tę parę.
Bo w edku już od dawna tylko czysta AT się liczy dlatego częste głosy na tym forum, że "jest nieprzewidywalny","nie da na nim się grać" itp. - fundamenty tylko wtedy gdy potwierdzą AT. Dlaczego? Bo duzi gracze mają info nawet kilka dni przed ich ogłoszeniem... A płotki które dowiadują się w chwili publikacji nie mają siły ruszyć rynkiem... Jedynie coś zupełnie zaskakującego może ruszyć "pod prąd" - jakiś duży atak terrorystyczny w europie lub stanach, upadek meteorytu itp. ale i tak za chwilę po długich szpilach wróci do obranego kierunku...

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

NieBedeSpamowal pisze:Ja w nocy na edku zarobiłem na spadku a teraz cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK. Kurczę, mam nadzieję, ze nie wystrzeli w góre bo jestem w top5 konkursu Armanda Markets :D
Chyba duzym lotem grałes na edku w nocy bo na tych 10pipsach to kokosow inaczej bys nie zarobil :) Witam w nowym dniu, ide do domu nieawem, wiec grilla zdaze obskoczyc jutro,nie ominie mnie jednak :)
edka czekam na zjazd w strone s3?
edit: gratuluje pozycji w konkursie :564:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2014, 10:13 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 2 razy.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

NieBedeSpamowal pisze:jestem w top5 konkursu Armanda Markets :D
GRATULACJE!!! W konkursie startuje jeszcze jeden forowicz. Trzymam za Was kciuki!

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

dsokol pisze:Bo w edku już od dawna tylko czysta AT się liczy dlatego częste głosy na tym forum, że "jest nieprzewidywalny","nie da na nim się grać" itp. - fundamenty tylko wtedy gdy potwierdzą AT. Dlaczego? Bo duzi gracze mają info nawet kilka dni przed ich ogłoszeniem... A płotki które dowiadują się w chwili publikacji nie mają siły ruszyć rynkiem... Jedynie coś zupełnie zaskakującego może ruszyć "pod prąd" - jakiś duży atak terrorystyczny w europie lub stanach, upadek meteorytu itp. ale i tak za chwilę po długich szpilach wróci do obranego kierunku...
Nie ma czegos takiego jak rynek oparty na czystym AT. Jesli twierdzisz ze gracze wchodza w oparciu o jakies informacje pare dni wczesniej to sam sobie zaprzeczasz. Nic nie jest tu czarne i biale. Niektorzy wchodza w rynek na podstawie informacji po za wykresem, niektorzy opieraja wlasna gre na poziomach a inni na podstawie fal elliota badz innych rownie absurdalnych bajek. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. FX to najmniej klarowny rynek jesli chodzi o wglad w order-flow.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2014, 10:20 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Jak już o kunkursach mowa to ja też się pochwalę bo jestem w top1 ;) konkursu w XTB (na kontach realnych) :D
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

lukpiasek pisze:Jak już o kunkursach mowa to ja też się pochwalę bo jestem w top1 ;) konkursu w XTB (na kontach realnych) :D
no i ?

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

NieBedeSpamowal pisze: cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK.
hmmm,

jeżeli dzisiaj jest 02. 05. 2014 to z GB nie ma danych

Awatar użytkownika
MasterFx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MasterFx »

melpomena pisze:
NieBedeSpamowal pisze:jestem w top5 konkursu Armanda Markets :D
GRATULACJE!!! W konkursie startuje jeszcze jeden forowicz. Trzymam za Was kciuki!
Ja mam troche inne pytanie. Czy ktos z DT startował w konkursie mforex i zajał jakieś premiowane miejsce? Jesli tak, prosiłbym o kontakt na priv, mam dosyc pilne pytanie.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

dildo bagins chyba na majówce, wolne ma, na kablu brak wróżenia pod pmi ....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Zablokowany