DayTrading: Piątek 02.05.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
Ja w nocy na edku zarobiłem na spadku a teraz cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK. Kurczę, mam nadzieję, ze nie wystrzeli w góre bo jestem w top5 konkursu Armanda Markets 

http://www.myfxbook.com/members/NieBede ... wal/901514
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo
100% publiczne ;d
http://forex-nawigator.biz/forum/wejsc- ... 4-140.html
928zł z bonusu tradimo

Bo w edku już od dawna tylko czysta AT się liczy dlatego częste głosy na tym forum, że "jest nieprzewidywalny","nie da na nim się grać" itp. - fundamenty tylko wtedy gdy potwierdzą AT. Dlaczego? Bo duzi gracze mają info nawet kilka dni przed ich ogłoszeniem... A płotki które dowiadują się w chwili publikacji nie mają siły ruszyć rynkiem... Jedynie coś zupełnie zaskakującego może ruszyć "pod prąd" - jakiś duży atak terrorystyczny w europie lub stanach, upadek meteorytu itp. ale i tak za chwilę po długich szpilach wróci do obranego kierunku...melpomena pisze:Po Edku wszystkie odczyty PMI spływają. Za chwilę Francja i Niemcy, ale chyba dopiero payrolle wieczorne tchną nieco życia w tę parę.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Chyba duzym lotem grałes na edku w nocy bo na tych 10pipsach to kokosow inaczej bys nie zarobilNieBedeSpamowal pisze:Ja w nocy na edku zarobiłem na spadku a teraz cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK. Kurczę, mam nadzieję, ze nie wystrzeli w góre bo jestem w top5 konkursu Armanda Markets

edka czekam na zjazd w strone s3?
edit: gratuluje pozycji w konkursie

Ostatnio zmieniony 02 maja 2014, 10:13 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 2 razy.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
GRATULACJE!!! W konkursie startuje jeszcze jeden forowicz. Trzymam za Was kciuki!NieBedeSpamowal pisze:jestem w top5 konkursu Armanda Markets
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie ma czegos takiego jak rynek oparty na czystym AT. Jesli twierdzisz ze gracze wchodza w oparciu o jakies informacje pare dni wczesniej to sam sobie zaprzeczasz. Nic nie jest tu czarne i biale. Niektorzy wchodza w rynek na podstawie informacji po za wykresem, niektorzy opieraja wlasna gre na poziomach a inni na podstawie fal elliota badz innych rownie absurdalnych bajek. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. FX to najmniej klarowny rynek jesli chodzi o wglad w order-flow.dsokol pisze:Bo w edku już od dawna tylko czysta AT się liczy dlatego częste głosy na tym forum, że "jest nieprzewidywalny","nie da na nim się grać" itp. - fundamenty tylko wtedy gdy potwierdzą AT. Dlaczego? Bo duzi gracze mają info nawet kilka dni przed ich ogłoszeniem... A płotki które dowiadują się w chwili publikacji nie mają siły ruszyć rynkiem... Jedynie coś zupełnie zaskakującego może ruszyć "pod prąd" - jakiś duży atak terrorystyczny w europie lub stanach, upadek meteorytu itp. ale i tak za chwilę po długich szpilach wróci do obranego kierunku...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2014, 10:20 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak już o kunkursach mowa to ja też się pochwalę bo jestem w top1
konkursu w XTB (na kontach realnych) 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

no i ?lukpiasek pisze:Jak już o kunkursach mowa to ja też się pochwalę bo jestem w top1konkursu w XTB (na kontach realnych)
hmmm,NieBedeSpamowal pisze: cisne S na kablu.. chociaz zaraz dane są z UK.
jeżeli dzisiaj jest 02. 05. 2014 to z GB nie ma danych
Ja mam troche inne pytanie. Czy ktos z DT startował w konkursie mforex i zajał jakieś premiowane miejsce? Jesli tak, prosiłbym o kontakt na priv, mam dosyc pilne pytanie.melpomena pisze:GRATULACJE!!! W konkursie startuje jeszcze jeden forowicz. Trzymam za Was kciuki!NieBedeSpamowal pisze:jestem w top5 konkursu Armanda Markets
dildo bagins chyba na majówce, wolne ma, na kablu brak wróżenia pod pmi ....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski