OzFX Squeeze-More Strategy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
matix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: matix »

zobaczcie EURCAD [GMT+1], w sumie już są 2 zielone na AO, ale AC jakaś taka niewyraźna, i Stoch też nie przebija 20.... Jak to wygląda w innej strefie czasowej.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Ja bym jeszcze trochę poczekał na rozwój sytuacji.

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

EURCAD ja wszedłem pod sygnał kupna generowany na 1h. Na razie jest -33 pipsy ale myślę, że będzie dobrze. Szczególnie, że powinno dojść także do sygnału na 4 H a i w dziennym przekroju bardziej wskazuje na longa. Cóż pożyjemy zobaczymy.

matix
Stały bywalec
Stały bywalec

no mi EURCAD dał 100 pipsów, choć pozycja była otwarta równe 24 godziny i 55 minut :D [książkowo to i tak krótki termin ]. A jak Tobie marius90 poszło?

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Poszło poszło tylko nie pamiętam ile a teraz nie sprawdzę bo w robocie siedzę a neostrada musiała w domu paść bo zdalny pulpit niedostępny. Teraz bardziej się martwie bo mi się zachciało shorta na EUR/USD dać.

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

a ja ustawilem za male SL:] na uercad jestem dupa i tyle cóż starosc nei radosc:]
Skills pay the bill's

matix
Stały bywalec
Stały bywalec

baniewicz: tu raczej wiek nie gra roli ;)
ja na eurcad miałem 50 SL i jakoś się udało nie złapać.
Dziś mocno dolar się osłabiał a euro ogólnie ładnie wzrastało, a na EURJPY, AO pokazało drugą świeczkę na czerwono czyli wejście konserwatywne na sell, ale jakoś do mnie akurat ten sygnał nie przemawia, a co wy sądzicie?

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

matix pisze:baniewicz: tu raczej wiek nie gra roli ;)
ja na eurcad miałem 50 SL i jakoś się udało nie złapać.
Dziś mocno dolar się osłabiał a euro ogólnie ładnie wzrastało, a na EURJPY, AO pokazało drugą świeczkę na czerwono czyli wejście konserwatywne na sell, ale jakoś do mnie akurat ten sygnał nie przemawia, a co wy sądzicie?
stary! to juz jest starcza demencja xD

i baczniew a nie baniewicz :twisted: :twisted: :twisted:
//Taka ilość emotikon była zbędna - Mod
Skills pay the bill's

matix
Stały bywalec
Stały bywalec

łooo się mi się pomyliło :D sorrrki najmocne. A dolarek ładnie tracił w piątek, już nie potrafię się doczekać poniedziałku [ niedzieli o 23 ]

Awatar użytkownika
yac
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: yac »

od 3 tygodni system spisuje się fatalnie (przynajmniej u mnie), wchodziłem tylko na 2 świecy w strefie czasowej GMT -1 na różnych parach walutowych i miałem niemal same nieudane trejdy (przyjmowalem 2% risk i mam aktualnie obsuwe 26% kapitału - i to wcale nie na demo). W tej chwili gram na 1% risk żeby nie wypaść z rynku i jak się sytuacja w tygodniu nie poprawi to go odpuszczam, bo przyprawia mnie o frustracje. :(

ODPOWIEDZ