YAC wrzuć jakies screeny to zobaczymy czy cos bylo nie tak , bo u mnie czerwiec wysmienity gorzej z lipcem bo tu konsolidacja ale i tak jestem na plusie , a i jeszcze jedno czy stosujesz pozycjonowanie np 50/50 50/100 itd bo to wazne bo przy stosowaniu mozna było zarobić a na pewno nie stracic w ostatnich tygodniach,jesli nie to faktycznie mogles polec ustawiajać RR min 2:1..yac pisze:od 3 tygodni system spisuje się fatalnie (przynajmniej u mnie), wchodziłem tylko na 2 świecy w strefie czasowej GMT -1 na różnych parach walutowych i miałem niemal same nieudane trejdy (przyjmowalem 2% risk i mam aktualnie obsuwe 26% kapitału - i to wcale nie na demo). W tej chwili gram na 1% risk żeby nie wypaść z rynku i jak się sytuacja w tygodniu nie poprawi to go odpuszczam, bo przyprawia mnie o frustracje.
pozdrawiam

p.s.
sys jest zajebisty nawet jak mamy wieksza konsoldacje to grajac według zasad z odpowiednim ustawieniem SL i TP oraz zarzadzaniem nie sposób stracic a juz na pewno 26 % obsuwy

Dodano po 10 minutach:
no to chyba znalazłem twoje wtopy albo trzymasz sie filtrów i jedziesz tak cały czas konsekwentnie,albo nie uzywasz zadnych i tez grasz konsekwentnie...poza tym konsekwentnie stosowac trzeba SL ...nie ma albo 50 albo 40 albo 30 SL musisz ustawiac jak juz pisali chlopaki wczesniej w zaleznosci od pary walutowej...yac pisze:SL różnie - 30, 50 albo 60 pips w zależności od tego, czy rynek jest już w silnym trendzie czy nie. Jeśli chodzi o filtry to czasem sugeruje się SMA 200 ale nie za często. Dziś np. poległem na CHF/JPY i EUR/USD wchodząc na drugiej świecy, EUR/JPY mam jeszcze otwarte i jest na +35 pips
przy braku konsekwencji to i najlepszy sys padnie niestety...
Dodano po 1 godzinach 24 minutach:
aha ..mam nadzieje ze sie Jaguar nie obrazi ale z tego co wiem to jego ekipa grając tylko na GEJU ugralła taką kasę od czerwca tym systemem ze szczena opada, no i gratulacje za nawiazanie kontaktów z samym Oz'em...
może jak znajdziesz czas to wrzuciłbyś jakies trade'y te

pozdrawiam