Może już dzisiaj zamykają?
Wiem są święta

Tu masz oficjalne info jakie dostałem z Armadyajot pisze:Orientuje się ktoś jak jutro i w poniedziałek działa platforma u Armady?
Może już dzisiaj zamykają?
Wiem są świętaale nie mam żadnego info.
wszystko chodzi normalnie i mozna zakładać real jak i demo. cos u ciebie musi być nie hallo bo ja założyłem normalnie real i demo przed chwilą bezproblemowo.janpalony pisze:ktoś orientuje się, kiedy armada udostepni mozliwosc zakladania kont rzeczywistych ??
Tak, jest niebezpieczne bo do prania kasy to używają takich wielkich próżniowych pralek i jak włożysz tam kase to może cię wessać próżnia, całego .Później mamusi tylko sznurówki od butów przyślą do identyfikacji, tak że musisz mieć buty ze sznurówkami ( żadne sandały) . Dziwne dlaczego nic ,nikt nie wspomina na stronie Armady o tych sznurówkach .NieBedeSpamowal pisze:Mi się nie śpieszy, poczekam az dostaną to pozwolenie od komisji
Armada Markets AS
Roosikrantsi 2, 10119 Tallinn, Estonia
Zarejestrowana pod numerem: 12189652
Pozwolenie na obrót FX: VVT000289
Pozwolenie na obrót metalami szlachetnymi: KHK010800 & KJK043569
12 marca Armada Markets skompletowała dokumentację i złożyła wniosek o przyznanie europejskiej licencji zgodnej z MIFID i rozszerzy zakres świadczonych usług po jej otrzymaniu.
Jak sie umie zarabiac to sie bedzie zarabiało nawet u gorszego brokera ;D
Co wpisujecie w rubryke jak Was pytają skąd macie hajs?:D
8. Oświadczam, że:
– środki które wykorzystuję do handlu nabyte zostały w sposób legalny;
– niżej podpisany oświadcza, że środki wykorzystane do handlu nie pochodzą z czynności związanych z terroryzmem oraz praniem pieniędzy.
Ważna wiadomość
Aby pomóc rządom w walce z wspieraniem terroryzmu i praniem pieniędzy, prawo w większości krajów w których działamy wymaga od instytucji finansowych uzyskania, sprawdzenia i zachowania informacji identyfikujących osoby zakładające konta rzeczywiste.
Co to oznacza dla Ciebie: Gdy otwierasz konto rzeczywiste, poprosimy Cię o imię, nazwisko, adres, datę urodzenia i inne informacje pomocne w zidentyfikowaniu Twojej osoby. Możemy także prosić o okazanie dowodu osobistego, prawa jazdy lub innego dokumentu identyfikującego.
Czyli mozna prać pieniądze na rynku walutowym?:P No własnieTo nie jest jakies niebezpieczne? Musze miec jakis papier, ze zarobiłęm te pieniądze?