Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: ajot »

Orientuje się ktoś jak jutro i w poniedziałek działa platforma u Armady?
Może już dzisiaj zamykają?

Wiem są święta :) ale nie mam żadnego info.

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

ajot pisze:Orientuje się ktoś jak jutro i w poniedziałek działa platforma u Armady?
Może już dzisiaj zamykają?

Wiem są święta :) ale nie mam żadnego info.
Tu masz oficjalne info jakie dostałem z Armady
Between Friday, April 18 and Monday, April 21 banks around the world will be closed for the Easter period. During this period client support will have limited availability.

The Forex markets will be open throughout this period. Since Good Friday and Easter Monday (April 21) are international bank holidays, this is likely to result in reduced market liquidity on both days.

Please be aware that Gold and Silver will close at 24:00 server time (EEST) on Thursday, April 17. Trading of Gold and Silver will resume on Monday, April 21 at 01:05 server time (EEST), as normal.

We apologise for any inconvenience and thank you for your patience on delayed administrive processing during this time.

Best regards,

Armada Markets
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

THX

janpalony
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: janpalony »

ktoś orientuje się, kiedy armada udostepni mozliwosc zakladania kont rzeczywistych ??

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

Wyłączyli taką możliwość?

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

janpalony pisze:ktoś orientuje się, kiedy armada udostepni mozliwosc zakladania kont rzeczywistych ??
wszystko chodzi normalnie i mozna zakładać real jak i demo. cos u ciebie musi być nie hallo bo ja założyłem normalnie real i demo przed chwilą bezproblemowo.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

luxtorpeda

Nieprzeczytany post autor: luxtorpeda »

@Akhh

Armada budzi u mnie wiele wątpliwości, np.

1) Wysoki lewar - kto pokrywa to ryzyko?,
2) Wykresy - zachowanie ceny w niektórych sytuacjach jest analogiczne do brokerów MM,
3) Całe zaplecze (panel) klienta (a raczej jego brak) nawiązuje do największych "krzaków" w tej branży,
4) Ostrzeżenie dwóch instytucji zaufania publicznego - nawet jeśli jest przesadzone, na pewno powinno dać do myślenia.

Nie mam "twardych" dowodów na moje wnioski, ale także ich nie potrzebuje - nie są one dla mnie istotne, ponieważ nie korzystam i nie będę korzystał z ich usług. Tym nie mniej każdy z ich klientów bierze ryzyko niewypłacalności Armady na siebie. Oby nie było z tym, jak z kredytami walutowymi - gdzie poszkodowani obwiniali wszystkich tylko nie siebie za błędne decyzje.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Dajcie znać jak zaczną obsługiwać klientów z UK.
Bo na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości.
W sumie ciekawe dlaczego.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Mi się nie śpieszy, poczekam az dostaną to pozwolenie od komisji :D

Armada Markets AS
Roosikrantsi 2, 10119 Tallinn, Estonia
Zarejestrowana pod numerem: 12189652
Pozwolenie na obrót FX: VVT000289
Pozwolenie na obrót metalami szlachetnymi: KHK010800 & KJK043569
12 marca Armada Markets skompletowała dokumentację i złożyła wniosek o przyznanie europejskiej licencji zgodnej z MIFID i rozszerzy zakres świadczonych usług po jej otrzymaniu.

Jak sie umie zarabiac to sie bedzie zarabiało nawet u gorszego brokera ;D
Co wpisujecie w rubryke jak Was pytają skąd macie hajs?:D

8. Oświadczam, że:
– środki które wykorzystuję do handlu nabyte zostały w sposób legalny;
– niżej podpisany oświadcza, że środki wykorzystane do handlu nie pochodzą z czynności związanych z terroryzmem oraz praniem pieniędzy.

Ważna wiadomość

Aby pomóc rządom w walce z wspieraniem terroryzmu i praniem pieniędzy, prawo w większości krajów w których działamy wymaga od instytucji finansowych uzyskania, sprawdzenia i zachowania informacji identyfikujących osoby zakładające konta rzeczywiste.

Co to oznacza dla Ciebie: Gdy otwierasz konto rzeczywiste, poprosimy Cię o imię, nazwisko, adres, datę urodzenia i inne informacje pomocne w zidentyfikowaniu Twojej osoby. Możemy także prosić o okazanie dowodu osobistego, prawa jazdy lub innego dokumentu identyfikującego.

Czyli mozna prać pieniądze na rynku walutowym?:P No własnie :D To nie jest jakies niebezpieczne? Musze miec jakis papier, ze zarobiłęm te pieniądze?

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

NieBedeSpamowal pisze:Mi się nie śpieszy, poczekam az dostaną to pozwolenie od komisji :D

Armada Markets AS
Roosikrantsi 2, 10119 Tallinn, Estonia
Zarejestrowana pod numerem: 12189652
Pozwolenie na obrót FX: VVT000289
Pozwolenie na obrót metalami szlachetnymi: KHK010800 & KJK043569
12 marca Armada Markets skompletowała dokumentację i złożyła wniosek o przyznanie europejskiej licencji zgodnej z MIFID i rozszerzy zakres świadczonych usług po jej otrzymaniu.

Jak sie umie zarabiac to sie bedzie zarabiało nawet u gorszego brokera ;D
Co wpisujecie w rubryke jak Was pytają skąd macie hajs?:D

8. Oświadczam, że:
– środki które wykorzystuję do handlu nabyte zostały w sposób legalny;
– niżej podpisany oświadcza, że środki wykorzystane do handlu nie pochodzą z czynności związanych z terroryzmem oraz praniem pieniędzy.

Ważna wiadomość

Aby pomóc rządom w walce z wspieraniem terroryzmu i praniem pieniędzy, prawo w większości krajów w których działamy wymaga od instytucji finansowych uzyskania, sprawdzenia i zachowania informacji identyfikujących osoby zakładające konta rzeczywiste.

Co to oznacza dla Ciebie: Gdy otwierasz konto rzeczywiste, poprosimy Cię o imię, nazwisko, adres, datę urodzenia i inne informacje pomocne w zidentyfikowaniu Twojej osoby. Możemy także prosić o okazanie dowodu osobistego, prawa jazdy lub innego dokumentu identyfikującego.

Czyli mozna prać pieniądze na rynku walutowym?:P No własnie :D To nie jest jakies niebezpieczne? Musze miec jakis papier, ze zarobiłęm te pieniądze?
Tak, jest niebezpieczne bo do prania kasy to używają takich wielkich próżniowych pralek i jak włożysz tam kase to może cię wessać próżnia, całego .Później mamusi tylko sznurówki od butów przyślą do identyfikacji, tak że musisz mieć buty ze sznurówkami ( żadne sandały) . Dziwne dlaczego nic ,nikt nie wspomina na stronie Armady o tych sznurówkach .
To daje dużo do zastanowienia jeśli chodzi o wiarygodność Armady.
Przykro mi ale się starałem do głupiego pytania ,dać jak najgłupszą odpowiedz, jeśli mimo to zawiodłem to sorki. :564:
ZielonaMgiełka

ODPOWIEDZ