Ej ,kurcze nie sugeruj się ZWŁASZCZA MOIMI pomysłami ,ja za mało wiem by coś więcej niż tylko domysły i to tylko w takiej formie tu umieszczam .bfx pisze:Super, dzięki. Zamknąłem na +15. Dalej myślę, że polecą do góry ale jak pokazałeś są też oznaki na S więc jest duże ryzyko.
BO & FBO
Re: BO & FBO
Moim marzeniem Australia....
Spoko, luz. Decyzja była mojadarko39 pisze:Ej ,kurcze nie sugeruj się ZWŁASZCZA MOIMI pomysłami ,ja za mało wiem by coś więcej niż tylko domysły i to tylko w takiej formie tu umieszczam .

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
A ja raczej nie będę grał usd/cad ale jak już to jak np. tak to widzę ale to tylko luźna analiza sam jestem ciekawy jak walka się potoczy 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
no i zaryzykowałem, nie jest to jakiś super trejd ale zobaczymy czy da coś ugrać, SL początkowy było poniżej 10pipsów więc stwierdziłem że warto zaryzykować aktualnie i tak już na BE przestawione więc spokój.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

I coś co nie poszło po myśli a raczej bez czekania na sygnał na mniejszym TF i kara przyszła sama:)
Ja tez gram audusd, tylko w droga strone. Bylo fbo na ZL D1, celuje w 0.931. Usdcad dalem ciala, wywalilo mnie na BE i ponowilem chociaz juz bylo brzydko. 

Na gbpnzd może byc trochę pipsów do wzięcia. Ja tego nie zagram bo mam już limit wyczerpany, 3 otwarte pozycje. Dołożyłem drugie S na audusd i jedno na gbpchf.

Witam ,ja gram akurat to:
To twoje jest lepsze niż moje oba
Na gbpusd chyba się S szykuje. Co myślicie? Pozycje pozabezpieczane to coś bym zagrał jeszcze dzisiaj.