http://www.cbsnews.com/news/stocks-boun ... lus-hopes/
Nowy123 - coś dla Ciebie

Ja tak zrobiłem z Ska na 420 teraz mam 3Ski 460-500TsunamiPL pisze:zamknąłem s na edku po cenie otwarcia(1.38416) i czekam, żeby dobrać wyżej.
highend pisze:ale jak ktoś pisze gdzie wszedł i pisze to zgodnie z prawdą - również daje pogląd na tematykę forum gdyż niejako potwierdza (lub zaprzecza) własnym teoriom i wyliczeniom, a przede wszystkim kreskom.. czyż nie?
A co za problem wrzucić jakiś screen z swoją analizą i krótkim opisem? Taka jest idea tego forum. Samo pisanie nic daje, zero szczegółów jaki tp, jaki sl? w jakim terminie widzi spadki? jaki tf? Dobrze że chociaż napisał "S" na jakiej parze wchodzi. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
Nowy123 pisze:SP500 1850 futy S czeka
pamietac ze po sesji USA podbitla FUTY i zamknela sie wyzej swieczka wiec te 0.30 % % to jak 0,50% lub wiecej jak i na kasowym a taka luka na oporze na kasowym szybko zostanie wykorzystana
szczegolnie przed weekende dlugim
Nie mam żadnej luki... (u dwóch brokerów) Może dlatego, że gram na kontraktach...Matthew414 pisze:Ktoś się śmiał wczoraj z luki na dax ...
highend pisze:Ciekawe o skokach rynku:
http://www.cbsnews.com/news/stocks-boun ... lus-hopes/
Nowy123 - coś dla Ciebie
dobra, wrzuciłem eS na SP500 od 1855. Zobaczymy czy się sprawdzi wg tego co piszesz.Nowy123 pisze:SP500 1850 futy S czeka
pamietac ze po sesji USA podbitla FUTY i zamknela sie wyzej swieczka wiec te 0.30 % % to jak 0,50% lub wiecej jak i na kasowym a taka luka na oporze na kasowym szybko zostanie wykorzystana
neosb pisze:liczę na dalszy spadek kangura, jakiś cel? s1, czy jeszcze dalej?
USD JPY jeszcze pwnie pokna 102 50 55 kontrolnie pod SP500highend pisze:dobra, wrzuciłem eS na SP500 od 1855. Zobaczymy czy się sprawdzi wg tego co piszesz.Nowy123 pisze:SP500 1850 futy S czeka
na wszelki wypadek SL 1860