http://charts.mql5.com/4/460/sp500-m30- ... ets-as.pngharymilloki pisze:Ja nawet nie dopuszczam innej opcji że na DAX i SP500 nie zawrócą!!! Plan jeszcze nie został osiągnięty.
DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2014, 17:52 przez ZbychuM, łącznie zmieniany 1 raz.
I wydaje Ci się, że Ukraina może być niezależna ? Jak nie od Moskwy to od Brukseli i Waszyngtonu...ZbychuM pisze:Dla Polski. W interesie RP leży to, aby powstało silne i niezależne od Rosji państwo Ukraińskie, bo odgrodzi nas od Rosji i przejmie rolę zderzaka. Wyrwanie się z objęć Rosji długoterminowo również jest korzystne dla Ukrainy. Zresztą co teraz im pozostało ? Albo się poddać i przystać na warunki Rosji, co w istocie oznacza sprowadzenie do roli wasala Rosji, albo walczyć.
Ukraińcy już pokazali jak sie potrafią sami rządzić najpiew Kuczma, potem Juszczenko i ta z warkoczem, Janukowycz i teraz Jaceniuk - jak on chce być niezależny jak jeździ po całym świecie i żebra i jęczy jak im źle... wydaje Ci się że w dzisiejszych czasach ktoś coś dostanie za darmo ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
wejdź na wyższy TF, wtedy ci przejdzie niewiaraharymilloki pisze:Ja nawet nie dopuszczam innej opcji że na DAX i SP500 nie zawrócą!!! Plan jeszcze nie został osiągnięty.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Ciapul, w dzisiejszych czasach nikt tak naprawdę nie jest niezależny. Każdy od kogoś zależy. Ja już wolę, żeby jęczeli na zachodzie niż na wschodzie. Nie potrafią się rządzić ?? A Polska potrafi ?? Spójrz też na to, ile liczy państwowość ukraińska, a ile polska. Nikt niczego nie dostaje za darmo. Ale uważam, że w interesie RP i zachodu też, leży wyrwanie Ukrainy z orbity wpływów Rosji.
Popatrz na białoruś - są pod wpływem Rosji i czy to nam w jakikolwiek sposób szkodzi ?ZbychuM pisze:Ciapul, w dzisiejszych czasach nikt tak naprawdę nie jest niezależny. Każdy od kogoś zależy. Ja już wolę, żeby jęczeli na zachodzie niż na wschodzie. Nie potrafią się rządzić ?? A Polska potrafi ?? Spójrz też na to, ile liczy państwowość ukraińska i ile polska. Nikt niczego nie dostaje za darmo. Ale uważam, że w interesie RP i zachodu też, leży wyrwanie Ukrainy z orbity wpływów Rosji.
a białoruś, podobnie jak ukraina nie mają europie niczego do zaoferowania...
A co do umiejętności rządzenia w PL - w pełni się zgadzam.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Co masz na myśli?as28 pisze:wejdź na wyższy TF, wtedy ci przejdzie niewiaraharymilloki pisze:Ja nawet nie dopuszczam innej opcji że na DAX i SP500 nie zawrócą!!! Plan jeszcze nie został osiągnięty.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
to samo było z egiptem - był mubarak wszyscy chodzili tam jak w zegarku i byl spokoj, mozna bylo wygrzewac tam tylki bez obaw... zapanowała demokracja i co ? ... ja już tam na urlop nie jade 

na wyższych TF widać jakie ruch potrafi robić rynek i że nie warto obstawić że jeżeli spadło 200 to nie spadnie 500.harymilloki pisze:Co masz na myśli?as28 pisze:wejdź na wyższy TF, wtedy ci przejdzie niewiaraharymilloki pisze:Ja nawet nie dopuszczam innej opcji że na DAX i SP500 nie zawrócą!!! Plan jeszcze nie został osiągnięty.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
proponowałbym mieć kilka par na podglądzie z mniejsza lub większa korelacjąDamiano1100 pisze:niemiaszek pisze:
Bo w moim przypadku od wielu lat obserwuje tylko edka, którego zachowanie znam choć ostatnio planuje przerzucić sie na kabla

naprawdę ciężko tylko z edka wyżyć ostatnimi czasy

jak brak płynności to stoją w miejscu, że oczy bolą a jak dane, wystrzały z d..py i zabawa na całego to ani to łapać, grać...totalny bezsens

może to tylko moje odczucia, bo gram tylko DT i max zasięgi jakie łapię to od kreski do kreski(poziomy), gdzie bardzo często zamykam na kilku czasami kilknastu pipsach i czekam na kolejny sygnał, ale to robię na 12 parach które mam ciągle na podglądzie

https://www.youtube.com/watch?v=NxfhMQOl86k
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Pasjonat
Kabel to ścierwoDamiano1100 pisze:niemiaszek pisze:
Bo w moim przypadku od wielu lat obserwuje tylko edka, którego zachowanie znam choć ostatnio planuje przerzucić sie na kabla

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."