to tylko pump and dump...

pisałem to już pare razy... spróbuj przeczytać hurtem 10 stron forum...harymilloki pisze:To po co wogóle się spinacie jego postami. Może jemu to właśnie przyjemność sprawia że wam nerwy psuje. To świadczy o waszej słabej psychice. Ja staram się OLAĆ kogoś kto mi robi koło pióraChoć także często wybucham i mówię co mi na język ślina przyniesie lub palce na klawiaturę
taaa, to popros go o konkretna analizeZbychuM pisze:Nie zgadzam się z przedmówcą. Nowy zwraca uwagę na ciekawe rzeczy, a lukpiasek tylko pindoli.
takie zmylki to ja nie raz widzialemZbychuM pisze:Wszystko zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem "nieciekawie". W każdym razie to wybicie w górę na koniec sesji pejsów było dość silne i przeze mnie nieoczekiwane. Chyba byczki mają jeszcze trochę pary.Nowy123 pisze:co do SP500 wczoraj pisalem ze te zabawy wczorajsze w ostatnich 30 15 min sesji moga sie dzis nieciekawie skonczyc zobaczymy co USA wykombinuja dzisczy sie moja intuicja sprawdzi
To nie są zmyłki. Przecież tak jak pisałem jesteśmy w korekcie i ta zmyłka to nic innego jak fala B. Lub jak kto woli 2.Nowy123 pisze:takie zmylki to ja nie raz widzialemZbychuM pisze:Wszystko zależy od tego, co rozumiesz pod pojęciem "nieciekawie". W każdym razie to wybicie w górę na koniec sesji pejsów było dość silne i przeze mnie nieoczekiwane. Chyba byczki mają jeszcze trochę pary.Nowy123 pisze:co do SP500 wczoraj pisalem ze te zabawy wczorajsze w ostatnich 30 15 min sesji moga sie dzis nieciekawie skonczyc zobaczymy co USA wykombinuja dzisczy sie moja intuicja sprawdzi
i sie zle konczyly tylko pyanie czy tym razem bedzie podobnie
![]()
szybkie Short sqqz i zamykanie pozycji
rafmax pisze:ale sie czepiacie tego lukpiaska. rzadko tu ostatnio zagladam wiec moze nie jestem "na czasie" ale jest tu kilku wiekszych widzimisów łacznie z nowym 123 ktory od chyba juz 2 lat ciagle pisze o spadkach na ideksach i o nim cicho sza. jedyna roznica pomiedzy nim a lukpiasek to to ze ten drugi podał swoje konkretne wejscia, troche go przewiozło ale wyszedł na swoje a nowy123 non-stop sprzedaje sapine mimo ze trend jest mocno gorny i mowi ze jest cool.
i to jest prawdziwa analizarafmax pisze:ale sie czepiacie tego lukpiaska. rzadko tu ostatnio zagladam wiec moze nie jestem "na czasie" ale jest tu kilku wiekszych widzimisów łacznie z nowym 123 ktory od chyba juz 2 lat ciagle pisze o spadkach na ideksach i o nim cicho sza. jedyna roznica pomiedzy nim a lukpiasek to to ze ten drugi podał swoje konkretne wejscia, troche go przewiozło ale wyszedł na swoje a nowy123 non-stop sprzedaje sapine mimo ze trend jest mocno gorny i mowi ze jest cool.