DayTrading: Piątek 11.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
53%

Liczba głosów: 32

Arturro
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

zeuss pisze:
Kusus pisze:ciapul ma racje.

0 merytoryki i tylko jakies pierdo....lenie o drzacych rekach i bankrutach w wiekszosci :-)

Ponownie robie przerwe i wracam za miesiac :-)

Duzo pipsow zycze.
Jaką merytorykę chcesz tu zobaczyć? NIe taka jest idea tego forum. Wrzucając jeden wykres i dobrze go opisując zaklejasz morde na cały dzień :) Desperaci muszą się gdzieś wygadać, czarować, wróżyć i takie tam. :563: Z garstki tych żelkowych nieudaczników zawsze się znajdzie frajer na szkolenie :D
pozdrowienia dla Henryka i Sebastiana :p
edek w sile piekielnej, dawno takiej mocy nie widziałem, ale już powoli się kończyta moc. Wrzuce wykres to i tak nic z niego nie zrozumiecie, bo tam AT jest 8) :wink:
Obrazek
Skąd takie negatywne nastawienie?
"Choise, the problem is choise"

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

Tak naprawde powinnismy sie tu dzielic wlasnie analizami technicznymi :)
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Na Ujku bastardzi robią podejście do ostatecznego ciosu, tylko za cholerę nie wiem czy odwiną z prawej, czy z lewej :wink:
Do rzeczy. Na screenie kilka dołków i górek, każdy d jest wyższy od poprzedniego, każda g jest również wyższa od poprzedniej, jest też ładna TL z której się odbijają jak z trampoliny, a pod którą znajdują się obecnie...
Hmm, niby w nieskończoność odbijać się nie będą i powinni jebnąć dołem, ale patrząc na kilkadziesiąt W1 takie pewne to nie jest. Niższy dołek jest potrzebny miśkom jak grzesznikowi zbawienie :wink:
Pewne IMO jest jedno, jeśli ktoś gra Mid Term i dobrze wejdzie w B (jeśli tam teraz pójdą), to może zgarnąć kika setek pipsów.
Taka mocna jazda w dół nie bardzo mi wynika z AT - wyjście z trójkąta, mocne i mnogie W1...

Ładna ścianka na ED, że odpadną to pewne, tylko czy wcześniej nie odbiją się raz jeszcze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, 11:17 przez cajto, łącznie zmieniany 2 razy.

Arturro
Gaduła
Gaduła

cajto pisze:Na Ujku bastardzi robią podejście do ostatecznego ciosu, tylko za cholerę nie wiem czy odwiną z prawej, czy z lewej :wink:
Do rzeczy. Na screenie kilka dołków i górek, każdy d jest wyższy od poprzedniego, każda g jest również wyższa od poprzedniej, jest też ładna TL z której się odbijają jak z trampoliny, a pod którą znajdują się obecnie...
Hmm, niby w nieskończoność odbijać się nie będą i powinni jebnąć dołem, ale patrząc na kilkadziesiąt W1 takie pewne to nie jest. Pewne IMO jest jedno, jeśli ktoś gra Mid Term i dobrze wejdzie w B (jeśli tam teraz pójdą), to może zgarnąć kika setek pipsów.
Taka mocna jazda w dół nie bardzo mi wynika z AT - wyjście z trójkąta, mocne i mnogie W1...
Na 102 mogą dojść S.

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

Arturro pisze: Skąd takie negatywne nastawienie?
czemuu negatywne, poprostu takie mam zdanie :)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Forum jest zajebiste od niego zaczynalem przygode, mowienie ze siegnelo dna jest obrazeniem wszystkich tutaj i to nie jest wporzadku jesli tak uwazasz poprostu odejdz i jecz gdzies dalej na innym forum :-)
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Arturro
Gaduła
Gaduła

zeuss pisze:
Arturro pisze: Skąd takie negatywne nastawienie?
czemuu negatywne, poprostu takie mam zdanie :)
Nie chodzi o treść, lecz o formę.

Ja w wypowiedzi widziałem ... "frustrację", złość czy coś podobnego. Tylko nie wiem, z jakiego tak naprawdę powodu?

Czy warto sie stresować " czystością forum "? Komuś kiedyś się zachciało czystości rasy i proszę jak skończył :P

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

koniec świata,
jak DavidFx stawia do pionu Zeussa musi to być rzecz niesłychana, sam David ma charakterek :)
Zeuss'owi sukces chyba dobił do głowy,
wielu z nasz błądzi wielu z nas się nie zna (mam całą listę osób które filtruję),
ale każdy ma do tego prawo i jest to w porządku do puki szuka....

Zeussa popieram w tym aby forum było bardziej o FX i DT. Wykresy + opinia, a o dupie marynie można na chacie onetu ;)
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, 11:17 przez as28, łącznie zmieniany 2 razy.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Arturro
Gaduła
Gaduła

Wracając do USDJPY na D1 jest tam też SR. Po jego przebiciu szukałbym wejść w S nie wcześniej. No chyba, że ktoś lubi uda : „albo się uda, albo się nie uda” ;)

Nie wiem, co się dzieje dzisiaj z moim kompem... Jak tylko chcę zgrać wykres MT4 mi się wiesza.

Posłużę się cudzym scr. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, 11:21 przez Arturro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Roma90 pisze:Panowie i Panie. Powiedzcie mi czy takie dziwnie anomalie jak na edku czy kangurze to cos normalnego czy raczej dziwna sytuacja? Na FX jestem od ok 3 tyg i nie ogarniam tej tego co tam sie dzieje. No niby dobre dane z USA i slapsze z EU, wiec powinno isc w dol? WTF?! Czy to raczje jest dobry moment do nauki ze jedak anomalie takie tylko na FX?

Nie ogarniasz bo jeszcze mało wiesz i rozumiesz. Tylko bez obrazy.Trzy tygodnie to bardzo mało i zapewniam Cię że jeszcze nie raz rynek bardzo boleśnie Cię potraktuje ale wszystko zależy od twojej psychiki o tak jakie znaczenie ma dla Ciebie pieniądz. Pamiętaj jedno: "Nie zadawaj pytań Nam i nie szukaj Guru. Zadawaj pytania rynkowi." Każdy z nas ciągle się tu czegoś nowego uczy.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Zablokowany