DayTrading: Piątek 11.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
53%

Liczba głosów: 32

Damiano1100
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Damiano1100 »

Ciapul pisze:
crok. pisze:
psxor pisze:Tak obserwuje edka, i sie zastanawiam (cale szczescie bez pozycji juz, przerwa weekendowa) wtf?!?! Dane z usa super, inflacja co miesiac to nizsza w ue, o co tam chodzi ;)
albo jest jakas mina o ktorej nie wiemy ? ja tez sie dziwie, nawet opcje pokazuja , ze to czysta spoekujacyjnie podrywka grobasow do gory
co Was tak Koledzy dziwi... porównajcie zarobek na obligacjach US do tych w Euro - zwłaszcza południa Europy, no i jeszcze wczoraj Grecja sie znów sprzedawała

płynność na rynku euro jest niska wiec jak sie kupuje wspolna walute zeby zaplacic za obligacje kurs musi isc do gory...
To ma sens :564:

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

lukpiasek pisze:wiejska filozofia wiejskiego filozofa :mrgreen: :564: wróże ci wielką kariere na forex z tak mega konkretnymi lecz prostymi konkluzjami :509:
ale to nie jest dział wróżbiarski - choć nie watpliwie części uzytkowników tak sie wydaje.
od wtorku musiałem się zająć troche innymi rzeczami i próbowałem nadrabiać zaległości 'hurtowo' czytając forum w większych niż zwykle odstępach czasu i przez tego typu wpisy, osobiste wycieczki i generalnie ciagle i notoryczne pierd... nie na temat, musze z przykrością stwierdzic ze merytorycznie forum osiąga dno...

co do cajto - proste rozwiazania sa zawsze najlepsze i drogi lukpiasek zamiescil bys chociaz polowe z tych wykresow co zamiescil gosc ktorego zowiesz wiejskim filozofem to wtedy moglbys sie na jego temat wypowiadac....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

krzychu3_1989 pisze:kusus co z kangurem bo zamula? nie spada
Niestety hamuje go dolar i do czasu kiedy sie to nie zmieni to jakichs duzych spadkow nie bedzie. W obecnej sytuacji spodziewalbym sie raczej marazmu i konsoli.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

MaciejWLKP pisze:
rafmax pisze:edek w terminie i z perspektywy powiedzmy 1 m-c to dopiero sie rozpedza
jakiś wykres będzie do tego czy koncert życzeń? :wink:
koncert zyczen to jak jak ktos sprzedaje uparcie w trendzie gornym.
wykresy mamy takie same.
1,4150-1,42 wypatruje :)
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: Odp: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
MGrzech pisze:Na zlocie rysuje sie cos na ksztalt klina konczacego.

Formacja nie zacheca do kupna, obecnosc wsparcia juz bardziej.

:D
Gold musi mocy zebrać w sobie żeby te 1322-1324 przebić... Pojawia się kupujący ;-) gdzieś te pieniądze z sp500 muszą wjechać ;-) ... Liczymy ze wejdą w jeny i złoto... :-) bless,

wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
oj widzę że odtrąbiliście już koniec hossy a jeśli nie jest koniec i pieniąchy wrócą na sp ;) :564: no to teraz jesteśmy po dwoch stronach barykady :p
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:wiejska filozofia wiejskiego filozofa :mrgreen: :564: wróże ci wielką kariere na forex z tak mega konkretnymi lecz prostymi konkluzjami :509:
ale to nie jest dział wróżbiarski - choć nie watpliwie części uzytkowników tak sie wydaje.
od wtorku musiałem się zająć troche innymi rzeczami i próbowałem nadrabiać zaległości 'hurtowo' czytając forum w większych niż zwykle odstępach czasu i przez tego typu wpisy, osobiste wycieczki i generalnie ciagle i notoryczne pierd... nie na temat, musze z przykrością stwierdzic ze merytorycznie forum osiąga dno...

co do cajto - proste rozwiazania sa zawsze najlepsze i drogi lukpiasek zamiescil bys chociaz polowe z tych wykresow co zamiescil gosc ktorego zowiesz wiejskim filozofem to wtedy moglbys sie na jego temat wypowiadac....
+1 :564:

Awatar użytkownika
GiGa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GiGa »

Co myślicie o Kiwi, na H4 rysuje się prawe ramie RGR? Pytanie, czy dolar zacznie się umacniać.

Damiano1100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damiano1100 »

GiGa pisze:Co myślicie o Kiwi, na H4 rysuje się prawe ramie RGR? Pytanie, czy dolar zacznie się umacniać.
Jeśli chodzi o Kiwi to ja bym poczekał na jakiś sygnał sprzedaży i wtedy ryzykował... Ale koncepcja słuszna w moim mniemaniu...

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

lukpiasek pisze:
pedro pisze:
MGrzech pisze:Na zlocie rysuje sie cos na ksztalt klina konczacego.

Formacja nie zacheca do kupna, obecnosc wsparcia juz bardziej.

:D
Gold musi mocy zebrać w sobie żeby te 1322-1324 przebić... Pojawia się kupujący ;-) gdzieś te pieniądze z sp500 muszą wjechać ;-) ... Liczymy ze wejdą w jeny i złoto... :-) bless,

wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
oj widzę że odtrąbiliście już koniec hossy a jeśli nie jest koniec i pieniąchy wrócą na sp ;) :564: no to teraz jesteśmy po dwoch stronach barykady :p

Nic z tych rzeczy, osobiscie dalej mysle o wzrostach. Poziom wsparcia jest wazniejszy niz formacja, zobaczymy co sie stanie.
Ja mowie up. :564:
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

dlaczego nie chca wrescie dobić eskowiczów na Edku! - rece mi drżą , cała jestem nerwowa w koncu niech sie to już skończy!!!
chciwość jest dobra

Zablokowany